Danusza
19:30, 31 sty 2011
Dołączył: 30 wrz 2010
Posty: 2192
1 duże op. herbatników lub 6 małych (trzeba samemu ucelować w/g blachy
3 galaretki owocowe
1 puszka gotowej masy korówkowej
1op. śmietany 30% 0,25l
jedna warstwa budyniu- przygotować jak w karpatce podałam
śmietanę ubić na sztywno połączyć z rozpuszczonymi galaretkami
na blaszce ułożyć warstwę herbatników na to mase budyniową, warstwa herbatników i masa korówkowa, warstwa herbatników i zrobione galaretki ze śmietaną ubitą, wstawić do lodówki , gotowe jak stężeje, smacznego
tu są dwa 3 bit z góry niżej karpatka
3 galaretki owocowe
1 puszka gotowej masy korówkowej
1op. śmietany 30% 0,25l
jedna warstwa budyniu- przygotować jak w karpatce podałam
śmietanę ubić na sztywno połączyć z rozpuszczonymi galaretkami
na blaszce ułożyć warstwę herbatników na to mase budyniową, warstwa herbatników i masa korówkowa, warstwa herbatników i zrobione galaretki ze śmietaną ubitą, wstawić do lodówki , gotowe jak stężeje, smacznego
tu są dwa 3 bit z góry niżej karpatka