To teraz już nie wywalaj, wykorzystaj i sprawdź, jak się ta metoda spisuje u ciebie, u mnie na razie tak, dalie żyją, a był zmasowany atak
dla mnie też za krótkie, znowu tydzień czekania. Ale przynajmniej, co tydzień pazurki mi synowa robi, jakie cacane mam
Ha, ha, Madziu, a tak się starałam kolory zgrywać, jednak nie wszędzie się udało
Rodki w tym roku bardzo szybko, szkoda, że za krótko mogłyby tak całe lato kwitnąć
Tak, listki są ładne, mam jeszcze w jednym miejscu, zasłaniają go róże, nie mam jak tam wejść, aby go w górę podciągnąć,a w ich cieniu liście chyba jeszcze ładniejsze
Jak cięłam kalinę, miała mszyce okropną, teraz już od 3 lat albo lepiej nie tnę i koniec z mszycą; one się chyba wzajemnie podpierająa tak nawiasem, większa część tamaryszków jest za murem, na sąsiedniej posesji
maczek pierwszy, lada moment twoje się pokażą
No 3 raz mnie w tym samym miejscu w ogrodzie coś użarło, tak błyskawicznie, że nie zobaczyłam co, a druga ręka, raz w ogrodzie robiłam bez rękawiczek i piękny ropny zastrzał, ale już lepiej
cieszę się, że tak się tobie odwdzięczył, weź od razu go formuj
fusiarę lub jak moja koleżanka mówi, budowlana, uwielbiam, tylko taką piję, mielę ziarno i zaparzam
możesz tez w okolicy najbardziej zagrożonych roślin wylać, naprawdę pomaga
pracuj, jak jest praca, coś się dzieje
Pewnie, że dam czekam na was z radością
a z tym pięknem to wiesz, są lepsze i gorsze miejsca, głównie brak czasu na ogród, zostają weekendy i to nie wszystkiedo zobaczenia Małgoś
Oj tam, oj tam, wszystkie są piękne, ale jak dla mnie, za krótko kwitną, chyba tradycyjne bardziej kochammam jeszcze 3 i do tej pory nie kwitną, może je przesadzę?
dziś już 4 kwiaty rozwinięte, są ogromne
oby do waszej wizyty dotrwały