Danusiu, jak się cieszę, że i ty jesteś od razu we wspomnieniach pierwsze dodawanie zdjęć, nauka, przeglądanie wątków, ale tak naprawdę na samym początku było Gardenarium, wykonane projekty i artykuły; niech nam tu szczęśliwie się wiedzie
Witaj Irenko w nowym wątku ,,,mnie również nie może zabraknąć .Może nie codziennie ale bywać będę .Idą wam te tysiączki jak po masełku ,,,a u mnie to nawet setki przez rok się nie dorobię hi,hi Mało osób mnie odwiedza ,,albo jestem nudna albo mało widoczna .Coś jest na rzeczy jednak Napisałam to z uśmieszkiem . Moja różyczka dla ciebie
Grupo, jak się cieszę, że i ty jesteś w tym roku mało czasu, ale kto wie, jakoś mnie ciągnie w wasz rejon i to wasze miejsce zobaczyć, pewnie tam potencjał olbrzymi, który daje powera
i dziękuję za liliowca, jest boski!!!!
Kasiu, witaj i cieszę się, że roślinki dotarły, niech zdrowo rosną
a kartka z jesienią, przeurocza..jak w piosence ,,jesień, ach jesień, jesień ejże ty.."
Dajano, ani nie nudna, ani mało widoczna, tys po prostu pracuś, wziełaś na swoje barki wielkie wyzwania, czasu mało, ale idzie zima, przy kominie świerszcze, więc i częściej zajrzysz
dlatego tym bardziej cieszę się, że mogę cię powitać, obiecuję dalej zaglądac i podziwiam piękną różę jaką mi wybrałaś