Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Katkak 10:47, 18 wrz 2015

Irenko wciąż odkrywam u Ciebie coraz to nowe zakątki i zakamarki. Można się w nich zaszyć i podziwiać wszystko co rośnie wokół. Cudnie . Pozdrawiam .
Milka 10:48, 18 wrz 2015

frezja napisał(a)

kiedy tniecie orzecha??? teraz ma owoce..jak to?? chętnie posłucham

Mój był ogromnym drzewem, za dużo go, za dużo liści, więc ścięliśmy na 3=4m, myślałam że po nim, a on wypuścił gałęzie, które regularnie skracam, na orzechach mi nie zależy, bo od sąsiadki wszystkie orzechy lądują i tak u mnie, liście też.
Milka 10:50, 18 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Irenko wciąż odkrywam u Ciebie coraz to nowe zakątki i zakamarki. Można się w nich zaszyć i podziwiać wszystko co rośnie wokół. Cudnie . Pozdrawiam .

Dziękuje Kasiu, buziaki
Znowu zmiany będą, w oparciu o moje rośliny, dzielenie i zmiany miejsc, inne połączenia, znowu kupę pracy, nieustannie bujam w myślach i układam to sobie
ewsyg 10:52, 18 wrz 2015

Pąki kwiatowe są to chyba zakwitnie. Ja chyba je usunę z mojego ogrodu, chodzi mi oczywiście o te wysokie. Zapoluje na te niskie. Z wysokich to chyba wolę ostróżki. Dzięki za zdjęcia
Milka 10:52, 18 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Irenka,a widziałaś moją kulkę z orzecha włoskiego? Ciąć trzeba bardzo często - nawet raz w miesiącu bo tak szybko odrasta, ale za to wygląda bardzo egzotycznie

Sylwia
widziałam i dlatego zaczęłam cięcie, jak u ciebie, pokazywałam też mężowi, więc Twój orzech był dla mnie inspiracją
Milka 10:53, 18 wrz 2015

Basilikum napisał(a)

widze ze pracowite pszczolki jeszcze duzo do zrobienia u Ciebie maja

udanej zabawy cmok

Impreza była 16, przy dobrej herbacie i pysznym torcie serowym, wykonanym przez córcię
to chyba osa,ale pszczół u mnie mnóstwobuziol
Milka 10:57, 18 wrz 2015

ewsyg napisał(a)
Pąki kwiatowe są to chyba zakwitnie. Ja chyba je usunę z mojego ogrodu, chodzi mi oczywiście o te wysokie. Zapoluje na te niskie. Z wysokich to chyba wolę ostróżki. Dzięki za zdjęcia

Nie usuwaj, daj na tyły i tnij, jak mówiłam, ja jestem chętna na ten biały, do białych hortensji i pomarańczu cudnie
Milka 11:00, 18 wrz 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Irenko cudnie odnowiony domek Ogród Twój jesienią znowu daje popis cudowności Buziaki

Tak, obejście coraz ładniejsze, jeszcze jest sporo pracy, ale pogoda dopisuje, to powinniśmy się wyrobić.
Lubię wrzesień w moim ogrodzie, zmian będę dużo robić, czy się wyrobię nie wiem, najwyżej wiosną dokończę.
Perovskie będę przesadzać 5 raz!!!
Milka 11:04, 18 wrz 2015

Sebek napisał(a)

Na pewno było warto Już się mi podoba Tylko biję się z myślami czy pod tuje dać szpaler traw czy hortensji... Mus na Pinterest zajrzeć

Dałabym hortensje, rozjaśnią zieleń tui, a pomiędzy lub dołem trawki, przemyśl sobie, co ci w duszy gra, a na Pinterest też warto, tam właśnie mam na oku połączenie samych hortensji i dołem trawa, chyba The Beatles
ewsyg 11:05, 18 wrz 2015

Milka napisał(a)

Nie usuwaj, daj na tyły i tnij, jak mówiłam, ja jestem chętna na ten biały, do białych hortensji i pomarańczu cudnie

Nie ma sprawy, jest twój. Mam jeszcze różowego, chcesz ?