Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów » Edycja postu

Ogród wśród pól i wiatrów

iwka 15:57, 05 sty 2016

temat skrzyń na czasie pozdrawiam Jolu
MirellaB 13:34, 11 sty 2016

Fajnie wyglądają te związne trawy i hortensja
katarzynkak 22:55, 13 sty 2016

Jolu witaj w Nowym Roku
Oby był pełen zdrowia i radości.

pozdrawiam
Kawa 08:55, 14 sty 2016

hej hej Joluś
snopki piękne wielkie śliczne trawiszcza
pogoda wariuje
ciekawe jak ta Twoja werbena będzie rosła
nicol21 10:43, 14 sty 2016

Haha! Zobaczyłam te skrzynie w domu i pomyślałam.... oooo kuchnia się robi!! dopiero po chwili zorientowałam sie że to skrzynie....a tak, po drodze ze zdziwieniem stwierdziłam że już obraz masz na ścianie. tak?

Widoki zimowe super! Ja swoich traw w tym roku nie wiązałam i przy braku śniegu dobrze mi z tym.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
jolka 14:58, 16 sty 2016

Ewik napisał(a)
U nas podobnie, zero sniegu , na termometrze - 10 i zimny wiatr. Róze okopczykowałam , hortki okryte , co bedzie to sie okaże na wiosnę . Rosliny nie zahartowane , wręcz odwrotnie w blokach startowych i od razu mróz .

Ewusia - będzie co ma być Ja dwa lata cudowałam, teraz już się nie przejmuję Rh strasznie się pozwijały w te mrozy, ale widzę doszły do siebie. A hortensji nigdy nie okrywałam, chyba że masz te wrażliwsze - ogrodowe. Limki (dzisiejsze) dzielnie stoją obok cisów czekając na wiosnę

Macham, pozdrawiam
jolka 15:01, 16 sty 2016

malkul napisał(a)

fantasyczne są

Gosia, dzięki

Pozdrawiam iglaczkowo
jolka 15:23, 16 sty 2016

iwka napisał(a)
temat skrzyń na czasie pozdrawiam Jolu

Iwcia bardzo na czasie ... eM. dziś wreszcie chyba "dojrzał" do obijania skrzyń folią kubełkową A ja obecnie zaczynam rozczytywać temat warzywny i szklarniowy Potem będę się martwić ustawieniem skrzyń w ogrodzie i wypełnieniem ich podłożem.

A dla Ciebie ... hmm.. może brzózki dzisiejsze
jolka 15:34, 16 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Fajnie wyglądają te związne trawy i hortensja

Myślę sobie co za gość nowy do mnie zawitał, a to Mirelka w nowym awatarku Super, zielono, wiosennie Dzięki związaniu traw wreszcie się trzmieliny odsłoniły, ktoś tu kiedyś knuł, że chyba je wycięłam

Dla Ciebie hortensjowa w dzisiejszej zimowej szacie

jolka 15:38, 16 sty 2016

katarzynkak napisał(a)
Jolu witaj w Nowym Roku
Oby był pełen zdrowia i radości.
pozdrawiam

Dziękuję Kasiu
Dla Ciebie też wszystkiego naj..piękniejszego