Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów » Edycja postu

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 22:41, 11 maj 2016

frezja napisał(a)
Jolu, fajnie tu wracać

Ewusia, jakże miło to słyszeć
livka 00:38, 12 maj 2016

Przepiękny ogród! Wielkie gratulacje Czytam właśnie Twój wątek od początku (jestem na etapie sadzenia grabów) i podziwiam zapał oraz zorganizowanie (chyba muszę się wirtualnie od Ciebie zarazić, bo u mnie na razie w głowie sam chaos). Świetnie wiesz czego chcesz i jaki efekt pragniesz uzyskać- naprawdę godne pozazdroszczenia.
Mam nadzieję, że pozwolisz by Twój ogród stał się moją inspiracją.
Pozdrawiam serdecznie i idę dalej cieszyć oczy
MirellaB 01:19, 12 maj 2016

Jola brzozowy placyk fajnie się zapowiada. Już Ci pisałam co bym posadziła ale powtórzę - podoba mi się połączenie brzóz z bukszpanami i berberysami Rocket Orange tak jak u Lindsay80.

Rozplenice oczywiście dobry pomysł. Na jesień będą zdobiły
anbu 07:30, 12 maj 2016

Jolu zanudzaj nas częściej fotkami
Uwielbiam Twój ogród
Kawa 08:15, 12 maj 2016

jolka napisał(a)

O widzisz Paulinka, na Kamilkowe już się nie załapiesz (bo już może rosną u nowej właścicielki. Ale jak będę dzielić/rozsadzać jakieś hosty to będę o Tobie pamiętać

rosną rosną
Kawa 08:16, 12 maj 2016

jolka napisał(a)

U mnie kosiarka była konieczna, mamy coraz więcej trawy a poprzednia ledwie dycha. Promocji niestety nie było, a eM. kupował ją na Paderewskiego w Centrum Ogrodniczym. Co do stolika, to już się postaram by był "bardziej typowy" następnym razem, że nie wspomnę o "obrusie"

no ale stół był super i obrus tez

a żywopłot grabowy piękny jest

ja też sie skuszę
jolka 08:18, 12 maj 2016

livka napisał(a)
Przepiękny ogród! Wielkie gratulacje Czytam właśnie Twój wątek od początku (jestem na etapie sadzenia grabów) i podziwiam zapał oraz zorganizowanie (chyba muszę się wirtualnie od Ciebie zarazić, bo u mnie na razie w głowie sam chaos). Świetnie wiesz czego chcesz i jaki efekt pragniesz uzyskać- naprawdę godne pozazdroszczenia.
Mam nadzieję, że pozwolisz by Twój ogród stał się moją inspiracją.
Pozdrawiam serdecznie i idę dalej cieszyć oczy

Hej, witaj Livka Miło Cię gościć i dziękuję za ciepłe słówka Co do inspiracji, to oczywiście bardzo się cieszę, że coś u mnie podoba Ci się na tyle, że chcesz to skopiować Ja też ciągle szperam po O., i coś kopiuję

PS. Widzę, że jesteś z małopolski, czyżby sąsiadka??

Ludwika 08:25, 12 maj 2016

Chyba też się zakochałam w Twoim placyku... Mam nadzieję, że nie jesteś jakoś bardzo zadrosna
jolka 08:28, 12 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Jola brzozowy placyk fajnie się zapowiada. Już Ci pisałam co bym posadziła ale powtórzę - podoba mi się połączenie brzóz z bukszpanami i berberysami Rocket Orange tak jak u Lindsay80. Rozplenice oczywiście dobry pomysł. Na jesień będą zdobiły

Tak, wiem Mirelka że pisałaś, i te berberysy mam zapisane. Muszę pomyśleć, jak by je ew. tam zakomponować. Bukszpanów już więcej nie daję w ogrodzie, chyba że na wymiankę jak coś wypadnie.
jolka 08:34, 12 maj 2016

anbu napisał(a)
Jolu zanudzaj nas częściej fotkami
Uwielbiam Twój ogród

Dzięki Aniu Hmm.. jak mam zanudzać, to może larisski wczorjasze w dalszej i bliższej perspektywie Muszę przyznać, że wielgachne porosły Ciekawa jestem, jak się w tym roku zachowają, bo w ub. zrzuciły ok. 1/3 pąków Ponoć taki ich urok osobisty..

Miłego dnia Aniu