Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów » Edycja postu

Ogród wśród pól i wiatrów

Kawa 09:01, 12 maj 2016

jolka napisał(a)

W Hebe i Parku M.

hmmmm szkoda że hebe mam nie po drodze....
czarna_aga 09:34, 12 maj 2016

Jolu placyk brzozowy wymiata

Piękny ogród
Agi2006 11:12, 12 maj 2016

Jolu super placyk. U mnie też będzie kostka. Jeśli mogę się wypowiedzieć to przy wjeździe obok sosny posadziłabym mniejszą kosodrzewinkę lub dwie a dalej bukszpany z rozchodnikiem i to samo powtórzyłabym po drugiej stronie z przewagą na bukszpany.
paulina_ns 21:07, 12 maj 2016

Kawa napisał(a)

rosną rosną

No to się spóźniłam jakbyś jeszcze miała na zbyciu, pamiętaj o mnie
Kawa 12:09, 13 maj 2016

paulina_ns napisał(a)

Paulinko u mnie wszytko dopiero posadzone więc w tym roku na pewno ni będe dzielić ale może w przyszłym się uda coś uszczknąć zależy jak to wszystko będzie rosło
marta_d 12:45, 13 maj 2016

jolka napisał(a)

Martusia, jakże miło Cię widzieć Wiem, wiem że masz teraz luli..luli
Dla Ciebie bukiet ciemierniki w towarzystwie rozkwitającej amanogawy

ooo dziękuję amanogawa piękna ciemierniki mam takie same, ale tylko 2 sztuki w ogóle z każdym sezonem Twój ogród bardzo pozytywnie mnie zaskakuje jest dopracowany w każdym calu góra kompostowa też robi ogromne wrażenie, moi rodzice produkują to złoto na własny użytek, więc cały sezon bazuję na nim na dzień dzisiejszy mamy 3 pryzmy: jedna dwuletnia, kolejna z zeszłego roku i trzecia się robi uwielbiam wyściółkowane nim rabaty - teraz będę w jednym miejscu od sąsiada, gdzie mam posadzone szmaragdy i hosty zbierać korę i nasypię kompostu jestem ciekawa efektu skrzynie na warzywa masz pięknie wykonane, bardzo dokładnie, jak książka pisze uwielbiam Twój ogród
jolka 08:44, 14 maj 2016

czarna_aga napisał(a)
Jolu placyk brzozowy wymiata
Piękny ogród

Dzięki Agusia
Dziś pada od rana, a ja się cieszę, że mi anabelki w brzozach podlewa
jolka 08:49, 14 maj 2016

Agi2006 napisał(a)
Jolu super placyk. U mnie też będzie kostka. Jeśli mogę się wypowiedzieć to przy wjeździe obok sosny posadziłabym mniejszą kosodrzewinkę lub dwie a dalej bukszpany z rozchodnikiem i to samo powtórzyłabym po drugiej stronie z przewagą na bukszpany.

Hej Agi Placyk mnie też się podoba i myślę sobie, że miło się tam będzie siedziało, zwłaszcza jak brzozy trochę podrosną. Dzięki za podpowiedź w sprawie nasadzeń. Kosodrzewinę i rozchodnik na pewno tam planuję, natomiast bukszpanom już mówię stop.

jolka 08:52, 14 maj 2016

paulina_ns napisał(a)

Paulinka, nie się nie martw, ja Ci na pewno coś ukopię od siebie. Będę jeszcze hosty z różnych miejsc przenosiła pod brzozy, więc spokojnie.

PS. Czekam kiedy polubisz ciemierniki
jolka 09:01, 14 maj 2016

Kawa napisał(a)
Paulinko u mnie wszytko dopiero posadzone więc w tym roku na pewno ni będe dzielić ale może w przyszłym się uda coś uszczknąć zależy jak to wszystko będzie rosło

Będzie pięknie rosło, wiadomo

Kami napisz mi coś o tym Twoim filtrze do wody, please (jakiś link albo cóś. U nas woda jest tak zakamieniona, że chyba najrozsądniej będzie wstawić filtr, nim się na dobre wprowadzimy, bo za pół roku to już wszystko będzie zapchane kamieniem na amen!!