Tak, potwierdzam jest piękny Rywalizuje z ML o moje względy I pięknie szumi na wietrze.
Ale OK, już go nie chwalę... bo jeszcze padnie z tych moich nad nim zachwytów
Dla odmiany wspomniany ML
Potwierdzam wszystko co dotyczy irgi,a skarpę mam bardzo stromą.Też sadziłam w ubiegłym roku jesienią a teraz tworzy fajny dywan!Choć uważam że do ogrodu który tworzysz macra będzie bardziej pasować!Bardzo ładne zestawienie białej róży i szałwi.Koniecznie zapisuję ją na listę chciejstw
Rozumiem, rozumiem,,,irga poglądowo I ma być przestrzeń Przynajmniej na tę chwilęA teraz wspomniana przeze mnie, popularnie zwana na O. szmata
Proszę bardzo, tak oto jak od soboty wygląda moja skarpa
A najlepsze jest to, że kupiłam 20 metrów (szeroka na 3 m), z myślą, że pewnie jeszcze mi zostanie. Zabrakło jakieś 4 metry. Znaczy się.. prosto licząc będę miała do obsadzenia ponad 70 metrów kwadratowych skarpy. Trochę tego jest: ) No i co dalej.. iść w tę irgę czy jeszcze coś pomyśleć..??
Za bardzo nie ma się czym chwalić to i nie ma za dużo zdjęć.Za irgę zostałam skrytykowana,fakt ma dużo zalet i szybko zarasta ale w takim miejscu prosi się o coś dostojniejszego i czy nie bedzie zbyt wypłaszczony ten teren?
Dlaczego zostałaś za irgę skrytykowana, skoro tu jest polecana?? Hmm..
A zdjęcia Twojej skarpy znalazłam tylko zdjęcia na początku wątku i więcej nie widzę. Wrzucisz coś?? A w kwestii tego "dostojniejszego" heh .. jakaś propozycja??
Hmm.. hmm.. same problemy z tą skarpą, ale wierzę, że kiedyś będzie piękna