Anaim
08:41, 01 maj 2013
Świerk posadzony juz w dobrej ziemi. Wiązania w osemeczki.  Takze tylko czekać jak się zadomowi i odwdzięczy wzrostem  . Dziękuję za rady
. Dziękuję za rady
 . Dziękuję za rady
. Dziękuję za rady

zaklimatyzował się chyba dobrze, zaczął puszczać młode igiełki
 zaklimatyzował się chyba dobrze, zaczął puszczać młode igiełki  )). Póki co w chwasciorach, jesteśmy na etapie walki o trawnik
)). Póki co w chwasciorach, jesteśmy na etapie walki o trawnik  )). Ale jak widać Inversa dostał duuużo dobrej ziemi i mam nadzieję, że będzie ok
)). Ale jak widać Inversa dostał duuużo dobrej ziemi i mam nadzieję, że będzie ok 

. Nawet nie zauważyłam ze on ma jakieś dodatkowe przewodniki, bo akurat ta forma świerka pod tym względem mnie nie zastanawiała. Bo w jednym swoim Serbie juz takowej operacji dokonałam. Ten jest mały i cieszyłam siękazda jego galazka
. Nawet nie zauważyłam ze on ma jakieś dodatkowe przewodniki, bo akurat ta forma świerka pod tym względem mnie nie zastanawiała. Bo w jednym swoim Serbie juz takowej operacji dokonałam. Ten jest mały i cieszyłam siękazda jego galazka 

. Ale jak ma wygladac lepiej, no to wiadomo... Ile mam mu ciachnac i gdzie. Z tego co tu wyczytałam iglaki rany zablizniaja zywica nie trzeba niczym smarowac
. Ale jak ma wygladac lepiej, no to wiadomo... Ile mam mu ciachnac i gdzie. Z tego co tu wyczytałam iglaki rany zablizniaja zywica nie trzeba niczym smarowac
 . ścielam sam czubek lewego przewodnika. zobaczymy co bedzie
. ścielam sam czubek lewego przewodnika. zobaczymy co bedzie

). ciachnełam przy samym rozgałężńieniu. uczyniłam tylko na słowo twe
). ciachnełam przy samym rozgałężńieniu. uczyniłam tylko na słowo twe  ). poszłam dziś do ogródka. patrzyłam sie długo w mego pupila inversa i stwierdziłam, dobra brachu, ciacham cię
). poszłam dziś do ogródka. patrzyłam sie długo w mego pupila inversa i stwierdziłam, dobra brachu, ciacham cię  )). obecnie jest już jeden przewodnik. ciachnęłam jak mi kazano. przemyślałam zmiany i jest jak sugerowałeś. na pewno z takiego maluszka wycięcie kawałka odrostu z drugiego przewodnika nie było łatwe, ale dokonało się. umiem sobie wyobrazić przyszłóść. za jakiś czas zrobi sie foty z jednym przewodnkiem bedę sie chwalić. ja lubię słuchać mądrzejszych
)). obecnie jest już jeden przewodnik. ciachnęłam jak mi kazano. przemyślałam zmiany i jest jak sugerowałeś. na pewno z takiego maluszka wycięcie kawałka odrostu z drugiego przewodnika nie było łatwe, ale dokonało się. umiem sobie wyobrazić przyszłóść. za jakiś czas zrobi sie foty z jednym przewodnkiem bedę sie chwalić. ja lubię słuchać mądrzejszych