Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

dominika_rew 16:31, 19 maj 2014

tak myślałam, że się spodoba, bo podobne gusta mamy, takie Ogrodowiskowe jednak..
Kindzia 17:20, 19 maj 2014

Ja nie wiem, czy za tymi kulaskami coś jeszcze Ci się zmieści...limki duże rosną, wypełnią Ci tam miejsce. Tylko trochę poczekać musisz. Tnij je na wiosnę wyżej trochę. Ładnie tam masz. Jeszcze jak trawki posadzisz...cud, miód i orzeszki!

P.S. Nie mam zdobniczki
Madzenka 22:02, 19 maj 2014

Polinko ice dane świetnie wyglądają z bukszpanami, jesli to jest sloneczna rabata to oprócz pasków będą miały złocisty odcień, jeśli cień to po prostu zieleń z bialym paskiem. Ale one się bardzo szybko rozrastają, co z jednej strony jest wadą, bo przestaje rabata być taka uporządkowana a z drugie strony zaletą, bo sobie możesz je rozmnożyć
Ąle dla większego kontrastu poleciłabym carex amazon mist, mimo że nie są zimozielone to zimą wyglądają równiez pięknie, wiosną ich nie ścinasz na lyso lecz troszkę przycinasz i czeszesz. Pomyśl. Aha i nie są tak ekspansywne i latwiejsze do dzielenia (???)
polinka 06:56, 20 maj 2014

dominika_rew napisał(a)
tak myślałam, że się spodoba, bo podobne gusta mamy, takie Ogrodowiskowe jednak..

Podoba się bardzo i dobrze Pani myśli
polinka 06:58, 20 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Ja nie wiem, czy za tymi kulaskami coś jeszcze Ci się zmieści...limki duże rosną, wypełnią Ci tam miejsce. Tylko trochę poczekać musisz. Tnij je na wiosnę wyżej trochę. Ładnie tam masz. Jeszcze jak trawki posadzisz...cud, miód i orzeszki!

P.S. Nie mam zdobniczki

Kasiu dobrze, że zdobniczka do Ciebie nie dotarła ja już trzy razy pryskałam i nie mogę się jej pozbyć...
A hortki specjalnie tak nisko tnę aby były niskie krzaczki, z tyłu jest proso i mam być widoczne. Ogólnie to nowa rabata i zobaczę jak to wszystko będzie konweniować
polinka 07:02, 20 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Polinko ice dane świetnie wyglądają z bukszpanami, jesli to jest sloneczna rabata to oprócz pasków będą miały złocisty odcień, jeśli cień to po prostu zieleń z bialym paskiem. Ale one się bardzo szybko rozrastają, co z jednej strony jest wadą, bo przestaje rabata być taka uporządkowana a z drugie strony zaletą, bo sobie możesz je rozmnożyć
Ąle dla większego kontrastu poleciłabym carex amazon mist, mimo że nie są zimozielone to zimą wyglądają równiez pięknie, wiosną ich nie ścinasz na lyso lecz troszkę przycinasz i czeszesz. Pomyśl. Aha i nie są tak ekspansywne i latwiejsze do dzielenia (???)

Muszę poszukać tych amazon bo nie kojarzę Rabata słoneczna. Dzięki, że napisałaś o szybkim rozrastaniu ice dance bo to dla mnie akurat wielka zaleta
asiach 08:28, 20 maj 2014

Pozdrowienia zostawiam życząc miłego dnia
aga_szsz 09:26, 20 maj 2014

Wpadłam, bo mnie dawno tu nie było

widzę, że problem trawkowy, podobnie, jak u mnie

Nie doradzę, niestety...sama nie wiem...
polinka 10:09, 20 maj 2014

asiach napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam życząc miłego dnia

Asiu odpozdrawiam i słonecznego wtorku
polinka 10:10, 20 maj 2014

aga_szsz napisał(a)
Wpadłam, bo mnie dawno tu nie było

widzę, że problem trawkowy, podobnie, jak u mnie

Nie doradzę, niestety...sama nie wiem...

O cześć Aga Dawno Cię nie było Problem trawkowy już rozwiązany, będzie Ice Dance