Opisałam całą sytuację ale jednak skasowałam, nie wiem kto to czyta oprócz nas...
Pszczółko, dowiedziałam się, że dekoracje na BN powinny być kolorowe, wesołe, przede wszystkim wiele różnych form a nie powtarzalnosc. Ale to jeszcze bym przetrawiła...każdy ma inny gust, inne spojrzenie...ale stwierdzenie, że dekoracje hand made są dla biednych ludzi, których nie stać na zakupy wstrząsnęły mną dogłębnie...Na szczęscie nie zapomniałam języka i odpowiedziałam, że przy budżecie dwucyfrowym czułam się jak biedny człowiek...
Janeczko, miło mi, że tak dobrze o myślisz ale prawda jest taka, że nie potrafię upleść wianka Nie wiem co żle robię ale zawsze wyjdzie mi jakaś pokraka
A Twój nawet to, że nie jest brzozowy i tak jest piękny!
Po przykrym poranku zabrałam się za kolejne porządki. Kolejne pomieszczenie wysprzątane i udekorowane Firanki oddałam do pralni i dom jakby dostał nowej energii bez tych "szmatek" w oknach. Gdyby nie bliskość sąsiadów na pewno miałabym już gołe okna. Następny dom wybudujemy w szczerym polu
Paulina bardzo mi imponują Twoje działania a wiem z Pin... że na BN się ni skończy
Bardzo mi imponują kreatywne dziewczyny z pomysłem na siebie i cieszę się że w sobie odkryłaś tę iskrę
A o dwóch aniołach ze zdjęcia już myślę jak o swoich