Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 20:30, 07 gru 2016

AniMa napisał(a)
U mnie Anioły już w stroiku na stole siedzą.

Nie mów, ze obydwa??
polinka 20:33, 07 gru 2016

Margarete napisał(a)
Ale zgromadziłaś tego dobra ...
Życzę żeby sie udało z powodzeniem sprzedać wszystko ku radości kupujących i twojej Polinko

p.s. mchu już trochę nazbierałam, jeszcze jedna taka porcja i na 1 wianek będzie

Małgosiu, dziękuję za życzenia!

Fajnie, że Ci sie udało zebrać mech! Ja dzisiaj też byłam po kolejną porcję
Wymyśliłam eukaliptusa w mchu Jedno i drugie cuuudownie pachnie

polinka 20:34, 07 gru 2016

Ewik napisał(a)
Wow betonowe cucuszka super się prezentują

Ewik-betony dziękują
polinka 21:05, 07 gru 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Polinko Kochana, co usłyszałaś o minimaliźmie dziś? Temat mnie bardzo interesuje. Dobrze, że mamy to Forum. A robisz piękne rzeczy.

Opisałam całą sytuację ale jednak skasowałam, nie wiem kto to czyta oprócz nas...

Pszczółko, dowiedziałam się, że dekoracje na BN powinny być kolorowe, wesołe, przede wszystkim wiele różnych form a nie powtarzalnosc. Ale to jeszcze bym przetrawiła...każdy ma inny gust, inne spojrzenie...ale stwierdzenie, że dekoracje hand made są dla biednych ludzi, których nie stać na zakupy wstrząsnęły mną dogłębnie...Na szczęscie nie zapomniałam języka i odpowiedziałam, że przy budżecie dwucyfrowym czułam się jak biedny człowiek...

polinka 21:09, 07 gru 2016

Zagajanka napisał(a)
Poli, na pocieszenie Ci powiem, ze wianek wcale nie jest brzozowy, tylko machniety biala farba
Tys dziewczyna z wyobraznia i rekami z odpowiedniego miejsca wyrastajacymi, wiec podejrzewam ze sama taki z latwoscia ukrecisz i pofarbujesz!

Janeczko, miło mi, że tak dobrze o myślisz ale prawda jest taka, że nie potrafię upleść wianka Nie wiem co żle robię ale zawsze wyjdzie mi jakaś pokraka
A Twój nawet to, że nie jest brzozowy i tak jest piękny!
polinka 21:16, 07 gru 2016

Po przykrym poranku zabrałam się za kolejne porządki. Kolejne pomieszczenie wysprzątane i udekorowane Firanki oddałam do pralni i dom jakby dostał nowej energii bez tych "szmatek" w oknach. Gdyby nie bliskość sąsiadów na pewno miałabym już gołe okna. Następny dom wybudujemy w szczerym polu
nawigatorka 21:58, 07 gru 2016

polinka napisał(a)

Pamiętam i dzięki

Pisałaś kolejny artykuł? Widziałam ten ostatni i powiem Ci masz talent!
a o jakim artykule piszesz? tym o dekoracjach?
Kacha123 22:00, 07 gru 2016

Tak myślałam, że grafik masz napięty! Ale widzę, że wszystko ogarniasz
Betonowe cacuszka cudne!
Kuba 08:10, 08 gru 2016

Paulina bardzo mi imponują Twoje działania a wiem z Pin... że na BN się ni skończy
Bardzo mi imponują kreatywne dziewczyny z pomysłem na siebie i cieszę się że w sobie odkryłaś tę iskrę
A o dwóch aniołach ze zdjęcia już myślę jak o swoich
AniMa 08:25, 08 gru 2016

polinka napisał(a)

Pszczółko, dowiedziałam się, że dekoracje na BN powinny być kolorowe, wesołe, przede wszystkim wiele różnych form a nie powtarzalnosc. Ale to jeszcze bym przetrawiła...każdy ma inny gust, inne spojrzenie...ale stwierdzenie, że dekoracje hand made są dla biednych ludzi, których nie stać na zakupy wstrząsnęły mną dogłębnie...Na szczęscie nie zapomniałam języka i odpowiedziałam, że przy budżecie dwucyfrowym czułam się jak biedny człowiek...

No kto Ci przykrość robi...pokaż palcem a pomścimy

Polinko mam nadzieję, ze dzisiaj masz lepszy dzień. Buziaki wielkie przesyłam

I... tak, oba anioły w jednym stroiku - wrzucę zdjęcie u siebie