Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 11:05, 03 gru 2014

gusiarz napisał(a)
Najbardziej spodobało mi się hasło: "produkcja bombek"... jak u Smolenia
Polinko - przytuptałam pochwalić avatarek... mmmm.... palce lizać

Aguś toż to prawdziwa produkcja będzie, kleje, rozpuszczalniki i zapalnik też może być

Za pochwały avatarka dziękuję, uwielbiam to zdjęcie
polinka 11:09, 03 gru 2014

aga_pe napisał(a)
hahaha...."produkcja bombek".....ano i Dolina Baryczy z tego też słynie

Nie ma co ukrywać ale w fajnym regionie mieszkamy Dla miłośnika natury to raj Niestety nie wszyscy potrafią to docenić...
polinka 11:13, 03 gru 2014

leon60 napisał(a)
Dekoracje takie jak lubię naturalne i proste ja nie zrobiłam jeszcze nic... w tym roku jakoś wyjątkowo mi się nie chce

Ola u mnie w tym roku tylko natura. Postanowiłam, że nie będzie niczego sztucznego, plastikowego, zobaczymy czy wytrwam
A z tymi chęciami to czas mnie zmusza do działania. Teraz mam jeszcze trochę wolnego, póżniej praca od rana do nocy i będzie czas tylko na spanie
polinka 11:24, 03 gru 2014

Projekt brzoza

A wianki kolejny dzień czekają...
aga_pe 12:17, 03 gru 2014

do mnie w poniedziałek "przyjechały" podkłady z giełdy. Chyba zacznę robić od przyszłego tygodnia, bo teraz terminarz napięty. Mikołajki się zblizają a i warsztaty w planach
gusiarz 19:57, 03 gru 2014

O ja.... podżekt brzoza siem mnie baaardzo podoba! Rety Polinko... na nadążam za twoimi pomysłami . Szybujesz
Mathildis 20:46, 03 gru 2014

kawałek ogrodu w domu
Madzenka 22:36, 03 gru 2014

Czkam na kolejne inspiracje
Margarete 16:04, 04 gru 2014

polinka napisał(a)
Dzisiaj trochę mniej ogrodowo, bardziej przyrodniczo...

Kajakiem przez Dolinę Baryczy.

O matko szaro, buro za oknem a tu takie foty....Polinko !
Ja tez z tych kajakujących ale póki co po Mazurach : Krutynia, Czarna Hańcza...albo u nas w łódzkiem po Grabii, po Warcie i po Widawce ( na Widawce z resztą zaliczyłam swoje pierwsze wodowanie tzn. wywaliłam sie z całym kajakiem do góry dnem...brrr...miłe nie jest...ale da sie przezyc - kiedys musi byc pierwszy raz )
Nigdy nie mysłałam o Baryczy jako o miejscu na kajaki...a tu prosze jakie ładne okolice do kajakowania...i nie tak daleko od nas...
Margarete 16:05, 04 gru 2014

Mathildis napisał(a)
Paulina, mogę kiedyś na te kajaki do Ciebie się wybrać??? tylko na jakąś łatwą trasę

Nie wiem, czy już myślisz o ozdobach świątecznych, ale niedaleko mnie można kupić bombki w cenach producenta i ciekawe świeczki. Jakbyś chciała przyjechać do mnie na kawusię to możemy skoczyć na przedświąteczne zakupy byłoby 3 w 1

To i ja razem z Wami
Weźmiecie i mnie ?