Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 13:39, 13 kwi 2015

MirellaB napisał(a)
Bardzo ładnie przycięłaś buksiki, piękne hiacynty takie pełne.
Czy Twój psiutek nie siusia na bukszpany? Na zdjęciu wyglądają tak zdrowo, nie widać, żeby były zniszczone przez psi mocz

Dziękuję
Niestety i u mnie występuje ten problem...dwie kulki musiałam wymienić bo były okropne a teraz od nowa upodobał sobie smaragdy ale to tylko i wyłącznie przez moje wygodnictwo-zimą wypuszczałam do ogrodu a sama chowałam się do ciepłego a wiadomo jak nikt nie widzi to można szaleć Odgrodziłam sznurkiem i jest spokój ale estetycznie to nie wygląda

A Ty wszystkie rabaty masz odgrodzone płotkiem??
lojalna_ 08:57, 14 kwi 2015

Polinka u Ciebie ogród cotaz piekniejszy dorastac bujniec zaczyna z piesami klopot mamy u mnie tez co chwila cos zlane ..... Ale wierze ze bedzie lepiej ,
Milka 11:35, 14 kwi 2015

Ja bym chciała Nigrę na pniu szczepioną, ale czy Ty wybierasz się gdzieś tam na zakupy?
MirellaB 14:13, 14 kwi 2015

polinka napisał(a)

Dziękuję
Niestety i u mnie występuje ten problem...dwie kulki musiałam wymienić bo były okropne a teraz od nowa upodobał sobie smaragdy ale to tylko i wyłącznie przez moje wygodnictwo-zimą wypuszczałam do ogrodu a sama chowałam się do ciepłego a wiadomo jak nikt nie widzi to można szaleć Odgrodziłam sznurkiem i jest spokój ale estetycznie to nie wygląda

A Ty wszystkie rabaty masz odgrodzone płotkiem??

No tak, to prawie wszyscy mają tak samo.
Nie mam odgrodzonych wszystkich rabat, ale będę coraz więcej grodziła niestety
polinka 14:27, 14 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
Polinka u Ciebie ogród cotaz piekniejszy dorastac bujniec zaczyna z piesami klopot mamy u mnie tez co chwila cos zlane ..... Ale wierze ze bedzie lepiej ,

Jola już bym miała bujny ogód ale zachciało się rewolucji...i znów będę czekać aż rośliny wydorośleją

polinka 14:27, 14 kwi 2015

Milka napisał(a)
Ja bym chciała Nigrę na pniu szczepioną, ale czy Ty wybierasz się gdzieś tam na zakupy?

Irenko już wszystko wiemy
polinka 14:33, 14 kwi 2015

MirellaB napisał(a)

No tak, to prawie wszyscy mają tak samo.
Nie mam odgrodzonych wszystkich rabat, ale będę coraz więcej grodziła niestety

Może z wiekiem zmądrzeją te nasze psiaki
ewakatowice 14:37, 14 kwi 2015

Kanciki mam, zdjęcia marne bo słońce świeci
polinka 14:41, 14 kwi 2015

Biegnę dzięki za cynk
Jagodaa 15:19, 14 kwi 2015

Jednak drzewka w takich bukszpanowych kostkach wyglądają bardzo elegancko . Może kiedyś coś u siebie wykombinuję, bo już coraz bardziej mnie ciągnie w kierunku zmian .

Rabaty niestety mam pogrodzone prowizorycznymi, okropnymi płotkami. Doszłam do wniosku, że moje powątpiewanie w trafność zeszłorocznych pomysłów własnie wynika z tego zeszpecenia rabat sznurkami i listwami. Jak chwailłam psa, teraz coraz trudniej go opanować. Prawda też jest taka, że coraz więcej miejsca na wybieg mu zabieram .