Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 09:42, 19 gru 2015

amelia_b napisał(a)
Z biegiem lat wszystko się zmienia,ja też tęsknię za świętami z dzieciństwa też życzę spokoju w te święta

Ameli, starzejemy się i inaczej postrzegamy te chwile, które kiedyś były magiczne.
Spokojnych
polinka 09:42, 19 gru 2015

leon60 napisał(a)
ciepłymi myślami otulam

Otulę się kocem przy kominku i zasnę

Bogdzia 20:34, 19 gru 2015

Fajne te wasze wspominki świąteczne.Ja na pasterce nigdy nie byłam bo wieczorem muszę isc spac , nie ma takiej siły która by mnie do pólnocy utrzymała bez snu. Jak pośpię kilka minut to mogę znów wiele godzin wytrzymac . Potraw zawsze robię 12 a jak dużo gosci to i o wiele więcej. Przez ponad 30 lat wigilie robiłam na wiele osób a teraz juz tylko dla najbliższych.Nie wyobrazam sobie wigilii w zadnym innym miejscu niz w swoim domu. Nauczyłam sie wiele rzeczy mrozic wiec w wigilię wcale nie mam dużo pracy tym bardziej że M mi dzielnie pomaga ale to teraz bo kiedys i w wigilie pracował i wtedy musialam sobie radzic sama.Jednak macie racje cos sie zmieniło , teraz nie jest juz tak jak dawniej.No to miłych świąt życzę.
nawigatorka 21:15, 19 gru 2015

Jestes w klubie sosenkoposiadaczy?
leon60 21:16, 19 gru 2015

mam nadzieje, że nas Poli nie zawiodła
nawigatorka 21:17, 19 gru 2015

Moze ubiera? A nie dopiero w wigilie
Juzia 21:54, 19 gru 2015

Hejo!
Jak tam zdrówko?
polinka 08:09, 20 gru 2015

Bogdzia napisał(a)
Fajne te wasze wspominki świąteczne.Ja na pasterce nigdy nie byłam bo wieczorem muszę isc spac , nie ma takiej siły która by mnie do pólnocy utrzymała bez snu. Jak pośpię kilka minut to mogę znów wiele godzin wytrzymac . Potraw zawsze robię 12 a jak dużo gosci to i o wiele więcej. Przez ponad 30 lat wigilie robiłam na wiele osób a teraz juz tylko dla najbliższych.Nie wyobrazam sobie wigilii w zadnym innym miejscu niz w swoim domu. Nauczyłam sie wiele rzeczy mrozic wiec w wigilię wcale nie mam dużo pracy tym bardziej że M mi dzielnie pomaga ale to teraz bo kiedys i w wigilie pracował i wtedy musialam sobie radzic sama.Jednak macie racje cos sie zmieniło , teraz nie jest juz tak jak dawniej.No to miłych świąt życzę.

Bogdziu miło, że zajrzałaś I u mnie było co roku mrożenie z racji pracy, dużo też eM robi bo to on u nas kucharz nr 1, ja tylko pomocnik
polinka 08:09, 20 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
Jestes w klubie sosenkoposiadaczy?

Jestem!
polinka 08:10, 20 gru 2015

leon60 napisał(a)
mam nadzieje, że nas Poli nie zawiodła

Gdzież bym mogła Stoi w garazu