Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 23:17, 22 sty 2016

Madzenka napisał(a)
1 bo ja inne pokolenie jeśtem i kocham cisy

Boję się, że te dwa żywopłotki cisowe, które planuję w tym roku będą takie oderwane od wszystkiego jeśli nie będzie powtórzenia w ogrodzie...
polinka 23:18, 22 sty 2016

Margarete napisał(a)
A ja wolę wersję 2
Ale ty tu rządzisz...

Więcej głosów za 2 i chyba tak zrobię. A takie mam dorodne cisy w dobrej cenie
siakowa 23:19, 22 sty 2016

No to zostaw gracka gszie jest jesli obie wersje sa ladne to wybierz wg uzytecznosci
siakowa 23:19, 22 sty 2016

polinka napisał(a)

Boję się, że te dwa żywopłotki cisowe, które planuję w tym roku będą takie oderwane od wszystkiego jeśli nie będzie powtórzenia w ogrodzie...

Ale buksy cgcwsz wymieniac na cisy kiedys
polinka 23:26, 22 sty 2016

siakowa napisał(a)
No to zostaw gracka gszie jest jesli obie wersje sa ladne to wybierz wg uzytecznosci

A wiesz jak to jest jak czlowiek zaczyna kombinować? A może tak, a może to tu przesadzić itd.

eM już mi zapowiedział, że na koniec lutego chce zobaczyć projekt zmian i 1 marca wchodzi w robotą, od tego momentu nie chce słyszeć o żadnych zmianach i nowych pomysłach To siedzę i kombinuję jak koń pod górkę aby się przygotować na cały sezon
polinka 23:26, 22 sty 2016

siakowa napisał(a)

Ale buksy cgcwsz wymieniac na cisy kiedys

Taki jest plan ale to najwcześniej za 3 lata.
siakowa 23:28, 22 sty 2016

polinka napisał(a)

A wiesz jak to jest jak czlowiek zaczyna kombinować? A może tak, a może to tu przesadzić itd.

eM już mi zapowiedział, że na koniec lutego chce zobaczyć projekt zmian i 1 marca wchodzi w robotą, od tego momentu nie chce słyszeć o żadnych zmianach i nowych pomysłach To siedzę i kombinuję jak koń pod górkę aby się przygotować na cały sezon

Mam tak w domu..co wymysle tk wymyslam nastepne...em mnie juz nie slucha bo wie ze nie ma sensu zaprzatac sobie glowy pomyslem ktory zaraz zniknie
polinka 23:39, 22 sty 2016

siakowa napisał(a)

Mam tak w domu..co wymysle tk wymyslam nastepne...em mnie juz nie slucha bo wie ze nie ma sensu zaprzatac sobie glowy pomyslem ktory zaraz zniknie

U mnie eM jak wraca z pracy to tylko pyta się czy nadal robimy część gospodarczą czy zaplanowałam już rewolucję na głównej części

Tak na poważnie to chyba kończę już planowanie na ten rok bo jeszcze trzeba pomyśleć o urlopie
Iwk4 09:06, 23 sty 2016

W ciągu tego twojego czasu na Ogrodowisku twój M sporo się nauczył, jak reagować na twoje pomysły, hi, hi. Dobrze, że taki cierpliwy.
Pamiętam, kiedy nie mógł nadążyć nad tym, gdzie co rośnie. Ograniczyłaś gatunki, teraz ma łatwiej.
Za nazwy cisów dziękuję.
A kulki cisowe z czego się prowadzi?
polinka 11:27, 23 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
W ciągu tego twojego czasu na Ogrodowisku twój M sporo się nauczył, jak reagować na twoje pomysły, hi, hi. Dobrze, że taki cierpliwy.
Pamiętam, kiedy nie mógł nadążyć nad tym, gdzie co rośnie. Ograniczyłaś gatunki, teraz ma łatwiej.
Za nazwy cisów dziękuję.
A kulki cisowe z czego się prowadzi?

Nie mam pojęcia Iwonko z jakiego cisu prowadzą kulki...

eM już przyzwyczajony A nazwy traw wyuczył się już bezbłędnie