Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy » Edycja postu

Ranczo Edy

eda 18:04, 21 paź 2013

GorAna napisał(a)
Edytko, nie znam się na trawach ...nie pomogę w tej kwestii....sumak przepiękny
Pozdrawiam
nic nie szkodzi Aniu super ,że jesteś i dzięki za pochwałę buźiaczki
eda 18:13, 21 paź 2013

Trzasnęłam fuksje mam nadzieje że widać że jedna ma środek różowy a druga fioletowy niedzielny spacerek
hanka_andrus 19:18, 21 paź 2013

Cudowny rodzinny spacer! Dobrze, że "staruszków" wyciągnęliście w plener! A może było odwrotnie?
Debra 20:20, 21 paź 2013

O jakież cudne rodzinne zdjęcia w plenerze. A jakie piekne krajobrazy, ta droga - cudo.

A ta trawka to może być Hakone, ma podobne kwiaty.

Pozdrawiam, już mniej wiosennie
Nati 20:23, 21 paź 2013

super spacerek, my też byliśmy u rodziców moich i spacerowaliśmy, wymarzony czas na spędzaniu z rodziną w plenerze, a co to zaliślinka z różowymi kwiatostanami wygląda jak mała budleja
Kindzia 08:52, 22 paź 2013

To jakieś proso chyba...

Miło tak rodzinnie

Pozdrówka
eda 14:37, 22 paź 2013

Witajcie dziewczynki wtorkowo Hanuś moje staruszki są na czasie i nie lubią siedzieć w domu ,mama ciągle dłubie w rabatkach a tato mimo iż pracuje jest tokarzem to eksperymentuje i szczepi pryska i takie tam co tylko się da ma duuuużą cierpliwość moja miłość do ogrodu z tond właśnie się wywodzi fajnie że oglądnęłyście spacer rodzinny ta najmniejsza padła pod koniec trasy chyba kilometr nam został nieśliśmy ją na zmianę i tak długo dała radę super było Debruśia dzięki za nazwę trawki Nati to rdest miałam na końcu języka Kasiu tobie też dzięki za przypuszczenia razem zawsze dojdziemy co to za cudo i zabawa jest jeszcze raz was wszystkie uściskuje miłego dnia
hanka_andrus 14:43, 22 paź 2013

No to coś mamy wspólnego, ty ojca tokarza, a ja miałam męża z tymi zdolnościami.
Mówiąc "staruszki" nie miałam na myśli ich wieku, mama za siostrę może Tobie być, a tato jeszcze niejedna za nim się ogląda! Pozdrawiam rodzinkę!

My też wyciągaliśmy swoją na spacery do lasu, na łąki, bo trzeba było dotleniać towarzystwo siedzące cały tydzień w murach.
Takie bycie razem scala rodzinę!
Tulam Ciebie i małą!
eda 14:44, 22 paź 2013

Debra napisał(a)
O jakież cudne rodzinne zdjęcia w plenerze. A jakie piekne krajobrazy, ta droga - cudo.

A ta trawka to może być Hakone, ma podobne kwiaty.

Pozdrawiam, już mniej wiosennie
Debruś ta droga tak fajnie wygląda bo były tam kiedyś tory jeździł pociąg towarowy i chyba dowoźił i odwoźił rolnicze sprawy -wysłotkę ,nawozy i takie tam zawsze jako dzieci skakało się po drewnianych torach pociąg za moich czasów już nie jeździł ale atrakcja była buźiam
eda 14:45, 22 paź 2013

hanka_andrus napisał(a)
No to coś mamy wspólnego, ty ojca tokarza, a ja miałam męża z tymi zdolnościami.
Mówiąc "staruszki" nie miałam na myśli ich wieku, mama za siostrę może Tobie być, a tato jeszcze niejedna za nim się ogląda! Pozdrawiam rodzinkę!

My też wyciągaliśmy swoją na spacery do lasu, na łąki, bo trzeba było dotleniać towarzystwo siedzące cały tydzień w murach.
Takie bycie razem scala rodzinę!
Tulam Ciebie i małą!
Wzajemnie Hanuś buźiole lecą