Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy » Edycja postu

Ranczo Edy

eda 14:49, 29 paź 2013

an_tre napisał(a)

z przyjemnością je odwzajemniam

Piękna zapaszek dolatuje do mnie...........wyłapuje...leci bo wietrznie dzisiaj wczoraj i przedwczoraj i chyba tak zostanie buźiam serdecznie Aniu
EPODLAS 18:32, 29 paź 2013

Edyto, pokazałaś u mnie swojego pieska, a tu proszę - jeszcze masz kotka. Czy się lubię? Dynie śliczne, pięknie się prezentują. A marcinki, to są takie jasnoniebieskie jak na zdjęciu? Wyglądają na niewysokie, a takie mi się podobają. Ładnie pokazujesz jesień.
Debra 19:33, 29 paź 2013

GorAna napisał(a)

Edytko, ale Ty masz blisko do kościoła!!!!....normalnie mszy możesz słuchać w domu
Pozdrawiam...piękne zdjęcia zachodu słońca

A w dodatku jaki to kościół! Co ma w środku!
eda 22:06, 29 paź 2013

Bożenko nie odpowiedziałam ci przez wariacje urodzinowe u nas są trzy koty były cztery jeden kociak poszedł na służbę do innej rodzinki no i psinka Fiona ,tolerują się ale są momenty że pazurki idą w ruch wtedy Fiona się nie zbliża i wygląda że rządzi większość ale rozwalają się na słońcu wszystkie na tarasie tylko jak do jedzenia to wszystkie zazdrosne i zaglądają innym do misek a to rodzinka najstarsza Łatka mama babcia tutaj jest ze swoim kociakiem i z córki kociakiem Misia córka Łatki ze swoim brzdącem to są te dwa łobuzy jak były jeszcze razem i Pusio który został Aco do marcinków to tak taki niby niebieski jasny fiolet są nie za duże bo chyba ziemia słaba lub twardo tak wywnioskowałam ja na wiosnę krótko obcinam to suche to może wtedy nie rosną tak do góry dyniachy braciszek mi zmalował zobaczymy jak długo wytrzymają i cieszę się ,że podobają ci się jesienne zdjęcia Pozdrawiam serdecznie mam nadzieję, że znajdziesz gdzie odpisałam bo trochę namieszałam to pewnie przez szampana muszę na kogoś zgonić Miłego
eda 22:20, 29 paź 2013

Debra napisał(a)

A w dodatku jaki to kościół! Co ma w środku!
Debruśia lubi kościółki mój dopiero będzie wyglądał w środku bo jest biedniutki ale pomału się robi Buźiaczki posyłam i cieszę się że zaglądasz a to taka ciekawostka ze spaceru buźiole lecą i spokojnej nocy
GorAna 22:30, 29 paź 2013

Ale fajna rodzinna imprezka...dzieci rosną...bedzie pociecha
Pozdrawiam
eda 22:36, 29 paź 2013

GorAna napisał(a)
Ale fajna rodzinna imprezka...dzieci rosną...bedzie pociecha
Pozdrawiam
Witaj Aniu dziękuję i miło, że jesteś narobiłam zdjęć jak tata wróci to poogląda Spokojnej nocy
Nati 09:14, 30 paź 2013

fajna imprezeka Mate juz mężczyzna czas szybko leci, a kotki śliczne widzę że nie tylko u ciebie się mnożąbuziaki lecą , inhalator fajny może kupię żeby mieć własny, hania się bała na początku ale teraz sama z nim siedzi, daje radę, ale efekt będzie pewnie po dłuższym czasie.
eda 14:48, 30 paź 2013

to super cieszę się buźiole i jak najwięcej zdrówka w waszą stronę
Madziarzeszow 06:31, 31 paź 2013

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów kotki cudne

Pozdrawiam poranną porą