wiesz Debruśia mi podoba się naj bardziej jak puszcza listki takie są drobniutkie jak kwitnie też ładny bo cały biały zrobię w sezonie zdjęcie bo straciłam i przebarwiają się fajnie listki uściskuje serdecznie
Witaj Zawitko fajnie że jesteś o orlikach będę pamiętać a co do przycinania to tnę wszystko na wiosnę tawułki pięciorniki tylko perukowca oszczędzam bo wypraktykowałam jak obetnę to na pewno nie zakwitnie a reszta kwitnie dodam na razie żeby nie zapeszyć ha ha buźiaczki posyłam
Krzewów, które zawiązują pąki jesienią nie wolno ciąć wcześniej, niż po kwitnieniu, np. azalia wilekokwiatowa już teraz ma takie śliczne pączusie. Forsycje tak samo, tnie się po kwitnieniu.
dziękować dziękować wiem wiem ja tnę zaraz po zimie także pąków kwiatowych nie ma co innego azalia ją to po kwitnieniu później już nie ruszam Zawitka mnie uświadamia też fajnie możemy podyskutować perukowca cięłam bo zmarzł i przesadzałam i szukałam mu dogodnego miejsca nie zaszczycił mnie kwiatami może w następny sezon buźiaczki