Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy » Edycja postu

Ranczo Edy

eda 21:38, 04 lis 2013

Dziękuję za odwiedzinki dziewczynki
Debra 22:00, 04 lis 2013

eda napisał(a)
tak tak trafiłaś Debruśia to coś w rodzaju tawułki trochę z wyglądu i pielęgnacji i można tak samo ciąć fajne nawet

Tawulec Jaka gęstwa liści i gałązek. A liście ma trochę do głogu podobne.
Ładny.
zawitka 07:54, 05 lis 2013

Jak się przycina krzewy to tak ładnie wyglądają ale wtedy mogą nie kwitnąć Buziaki a na orliki się przypomnę wiosną ha ha
Nati 09:39, 05 lis 2013

ja też zaglądam i pozdrawiam z niedaleka zaglądam do ciebie właściwie kilka razy dziennie bo zawsze dużo się tu dzieje
eda 10:24, 05 lis 2013

Debra napisał(a)

Tawulec Jaka gęstwa liści i gałązek. A liście ma trochę do głogu podobne.
Ładny.
wiesz Debruśia mi podoba się naj bardziej jak puszcza listki takie są drobniutkie jak kwitnie też ładny bo cały biały zrobię w sezonie zdjęcie bo straciłam i przebarwiają się fajnie listki uściskuje serdecznie
eda 10:33, 05 lis 2013

zawitka napisał(a)
Jak się przycina krzewy to tak ładnie wyglądają ale wtedy mogą nie kwitnąć Buziaki a na orliki się przypomnę wiosną ha ha
Witaj Zawitko fajnie że jesteś o orlikach będę pamiętać a co do przycinania to tnę wszystko na wiosnę tawułki pięciorniki tylko perukowca oszczędzam bo wypraktykowałam jak obetnę to na pewno nie zakwitnie a reszta kwitnie dodam na razie żeby nie zapeszyć ha ha buźiaczki posyłam
eda 10:35, 05 lis 2013

Nati napisał(a)
ja też zaglądam i pozdrawiam z niedaleka zaglądam do ciebie właściwie kilka razy dziennie bo zawsze dużo się tu dzieje
a to super ja zawsze u ciebie też pokopię lubię te kolorki oczy się otwierają moje zarośnięte ha ha
Debra 10:53, 05 lis 2013

Krzewów, które zawiązują pąki jesienią nie wolno ciąć wcześniej, niż po kwitnieniu, np. azalia wilekokwiatowa już teraz ma takie śliczne pączusie. Forsycje tak samo, tnie się po kwitnieniu.
eda 11:54, 05 lis 2013

Debra napisał(a)
Krzewów, które zawiązują pąki jesienią nie wolno ciąć wcześniej, niż po kwitnieniu, np. azalia wilekokwiatowa już teraz ma takie śliczne pączusie. Forsycje tak samo, tnie się po kwitnieniu.
dziękować dziękować wiem wiem ja tnę zaraz po zimie także pąków kwiatowych nie ma co innego azalia ją to po kwitnieniu później już nie ruszam Zawitka mnie uświadamia też fajnie możemy podyskutować perukowca cięłam bo zmarzł i przesadzałam i szukałam mu dogodnego miejsca nie zaszczycił mnie kwiatami może w następny sezon buźiaczki
atena35 19:47, 05 lis 2013

Buziaki zostawiam