Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy » Edycja postu

Ranczo Edy

eda 09:50, 27 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Waigele też mogą byc a wiesz że je po kwitnieniu trzeba ciąc?- oczywiscie jak będą większe.
Bogdziu kochana to moje wejgele dla cię mam różnej wielkości bo tak mi się podobały że co roku to nowe kolory dosadzałam buźiole
eda 10:00, 27 lis 2013

Aniu Kasiu Maczki kalifornijskie ja kupiłam je jako eszolcje co roku są w tym samym miejscu same się wysiewają dlatego jak chcę żeby rosły to sprzątam je dopiero na wiosnę oczywiście stare pozostałości, nawet jak przechakam później to miejsce to one i tak wychodzą z nasionek później je przerywam lub przenoszę ale i tak są najsilniejsze jak same wyjdą nie bardzo lubią przesadzania i lubią dużo słońca Też je bardzo lubię A to dla was z mojej kolekcji a kolory same się mieszają
eda 10:11, 27 lis 2013

A to moje dzisiejsze warjacje Miłego przymrozku
Bogdzia 12:13, 27 lis 2013

Piękne waigele , śliczne maczki a i przymrozek ładnie sfotografowany.U mnie też dzis odrobinka szadzi była. Miłego dnia.
Nati 13:06, 27 lis 2013

widziałam rano jak dreptałaś ze sklepu ale nie mogłam się zatrzymać gnałam do przedszkola, fajnie wyglądałaś ledwo Cię poznałam pozdrawki i buźki zostawiam
malgorzata_s... 19:51, 27 lis 2013

Piękny przymrozek i roślinki w lukrze Pozdrawiam
eda 08:40, 28 lis 2013

Witajcie dziewczynki czwartkowo Dziś troszkę cieplej a mnie dopadło kicham i prycham Lenkę na buśik do sklepu i do domciu uźiemiona chorobowo z czerwoną kichawą Bogdziu cieszę się że podobają ci się moje kwiatuchy buźka za to Nati co ci się we mnie podobało ? normalnie podniosłaś mnie na duchu już wczoraj mnie brało to paskuctwo opatuliłam się jak babciunia i pewnie dlatego ci się podobałam ha ha buźiaki Gosiu super określenie Buźiaczki A to jeszcze jak sumak miał liście Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia
Tusiala 12:10, 28 lis 2013

Ależ czysto u Ciebie. Nie widać ani jednego listka na ziemi, trawie Trzymaj się cieplutko
eda 13:40, 28 lis 2013

Tusiala napisał(a)
Ależ czysto u Ciebie. Nie widać ani jednego listka na ziemi, trawie Trzymaj się cieplutko
Marcia tak miałam wczesną jesienią teraz jest już buro i pusto i pomału bialutko chociaż dzisiaj deszcz również cieplutko dla ciebie
eda 13:22, 02 gru 2013

szykowania szykowania i już po andrzejkowaniu mąż zadowolony goscie też cóż więcej chcieć I piękne kwiotki zostały