Ewo sporo się naczytałem i jeszcze Pani w szkółce powiedziała, że bardzo kapryśne są te bordowe odmiany, ale tak ogromnie mi się podobają, że chyba warto spróbować
Kondzio miło mi to czytać. Mnie cieszy to, że Ogrodowisko było i jest motorem do tych wszystkich zmian... to jest najważniejsze
Gosiu koniecznie musisz zobaczyć fale na żywo bo w tym roku jestem z niej wyjątkowo zadowolony, nie ma żadnej wyrwy i wszystkie żurawki rosną prawie wzorowo
Ewo miło czyta sie tyle pochwał, są ogromnym kopniakiem do dalszych prac, aby było jeszcze lepiej. Masz myślałem, że nikt worków nie zauważy
Marzenko dziękuje bardzo

była jedna fala, teraz jest 5 na całej działce, a w przyszłości będzie 7

Mam wielkie plany na przyszły rok... tak dużej rabaty jeszcze nie robiłem. Będą brzozy, bukszpany, hosty, trawki, tawułki a obok bylinówka w odcieniach czerwieni i fioletu
Kasiu dziękuje, ale z tym projektantem to już przesada przecież

u mnie nic nie trzyma się najważniejszych zasad, wszystko robie na odwrót niż się powinno robić

Nie powiem jakieś doświadczenie tam mam, ale tylko w uprawie roślin bo grzebie się z tym 8 rok.
Mileno niebieski to rozchodnik, ale żebym to ja wiedział jaki

miał być Matrona, ale ja mądrzejszy i nie zapytałem w szkółce co kupuje, a były malutkie i podobne właśnie do Matrony... podobno jakiś naskalny.. tylko troszke duży jak na niego wyrósł. Zobaczymy jak duży urośnie

Co do fali przy skalniaku, chciałem zrobić tęczowo, ale ni jak mi nie wychodziło to ustawianie i po godzinie przkładania doniczek poddałem się i stwierdziłem, że będzie tak jak na innych rabatach: kolorowo