Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Katkak 21:32, 08 cze 2014

Łukaszek dziękuję Ci, że tyle trudu włożyłeś żeby sklasyfikować te żurawki. ale nie przejmuj się, najważniejsze żeby rosły jakoś. Zdjęcia wrzuciłam zrobione dziś, ale to nic pilnego i jak Ci się nie chce to odpuść temat. Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku .
Luki 21:44, 08 cze 2014

Zostawiam taki pośrednio ogrodowy obrazek Nie wnikam co się działo na moich żurawkach, ale pajączki bardzo je lubią

No, ale żeby tak troszeczke paskudnie nie było to hostowisko, którym się zachwycam w tym roku. Tyle to zdjęć przez całe 3 dni wolne zrobiłem.
Straszny niedoczas, 4 zaliczenia i egzamin się szykuje
Katkak 21:50, 08 cze 2014

Łukasz dzięki, wielki jesteś Hostowisko piękne . Chętnie kopnęłabym Cię przed egzaminem na szczęście Więc wysyłam wirtualnego kopa, a wszystkie zaliczenia i egzamin będą do przodu Dla wzmocnienia efektu trzymam kciuki
Mille 22:09, 08 cze 2014

Piękne hostowisko, funkie bujne i zdrowowyglądające, chyba im tam dobrze. Widzę, że obok rośnie trzmielina i tak sobie myślę, że te jej małe listki nawet fajnie wyglądają przy dużych liściach host, kontrast co do wielkości, a jednoczesnie dwukolorowe podobieństwo Po czym pnie się ta trzmielina? Moja jedna ciągle wybija się do góry i co roku mam dylemat jak ją formować. W tamtym roku mimowolnie poszalałam i wyszło ufo, na szczęści szybko zarosło, bo już nie mogłam patrzeć

PS: znasz moze nazwę tej wysokiej niebieskiej hosty przy samym ogrodzeniu? fajna, taka hmm długonoga
Luki 22:14, 08 cze 2014

Basiu postarać się muszę... szybsze wakacje będą

Kasiu dla mnie to żaden problem. Z tymi zaliczeniami to ja trzymam cię za słowo a tą drugą żurawke też roszyfruje

Mileno hosty bardzo dobrze się tam czują, rosną pod starą jabłonią. Wiosną słoneczko je ogrzewa i ładnie wychodzą, a później listki dają im szczelny cień
Trzmielina pnie się po pniu jabłoni, nieskromnie powiem, że daje piękny efekt.
Luki 22:19, 08 cze 2014

Jak już wrzucam stworzonka to zapomniałem pochwalić się... nie wiem czym cały czas był w locie, a skrzydełka miał strasznie szybkie.

Zielona 22:35, 08 cze 2014

Łukasz- to chyba jakiś motyl nocny... Niesamowite, że udało Ci się jednak uchwycić jego skrzydła...
Madzenka 22:36, 08 cze 2014

Łukasz ręce precz od szmaragdów, nie waż sie ich wywalac, pieknie wyszło Ci strzyżenie !
barbara_kraj... 22:38, 08 cze 2014

Łukaszu, napisałeś u Kasi, żeby nie kupować żuraweczki Golden Zebra, dlaczego? Co z nią takiego jest? kapryśna?
barbara_kraj... 22:41, 08 cze 2014

Luki napisał(a)
Jak już wrzucam stworzonka to zapomniałem pochwalić się... nie wiem czym cały czas był w locie, a skrzydełka miał strasznie szybkie.

To fruczak gołąbek- polski koliberek