Ewo myślę, że to informacje raczej tajne
Ewo(bacowa) pachnące to lilie trąbkowe, orientalne (te mogą wymarzać przy większym mrozie i u mnie zawsze z czasem zanikają) i moje ulubione Orienpet sprzedawane często pod nazwą lilii drzewiastych, rosną wysokie i pachną bardzo mocno. Jeszcze jest kilka pachnących lili, ale nie są to duże grupy często dostępne w sprzedaży. Te 3 to takie pewniaki
Marto zbyt dużo roślin mi się podoba, a te niestety się rozrastają, plan na zmiany ma głównie na celu zrobienie dla nich miejsca, teraz już za późno na zmianę od nowa wszystkiego, ale nie przeszkadza mi to. Mogę dzięki temu przetestować sobie sporo roślin na przyszłość
Asiu ja pominę sprawę techniczną montowania drzwi z pochwytem bez zewnętrznej klamki bo da się to rozwiązać tak by nie zatrzaskiwać drzwi

Wiesz my do swojego domu mamy taki 'tajny' klucz i za każdym razem mówimy by sobie też tak schowała, ale jak kulą w płot. Teraz sam sobie zabrałem klucz i schowałem bo już przestaje to się robić śmieszne, chociaż wymyśliłem kolejne sposoby na włamanie

Świadkiem zatrzaśnięcia samochodu też byłem i tego jak przyjechał Pan je otwierać... byłem zaskoczony jak prosto można wejść do zamknętego samochodu