Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Witam całą załogę!

Witam całą załogę!

Ogrodnik04 20:56, 18 cze 2013

Witam serdecznie załogę Forum, wszystkich którzy tak jak i ja nie mogą żyć bez swojego "kawałka ziemi".
Mam na imię Wiktor. Mieszkam w miasteczku pod Krakowem. Moja przygoda z Ogrodnictwem zaczęła się, gdy byłem jeszcze nieświadomym świata dzieciakiem. Zauroczyły mnie Goździki brodate, białe Lilie, Orliki, Gladiole i te wspaniałe Cynie - kwiaty które od zawsze porastały Ogród mojej Babci... Wtedy i ja zechciałem mieć ten swój, własny kawałek. Moim pierwszym "ogródkiem" był prostokątny zagon, który obsiewałem Aksamitkami. Oczywiście to mi nie wystarczyło. Nim się obejrzałem, a cały Ogród wszedł pod moje "panowanie"... Moją pasją są Róże, które za całoroczną pracę odwdzięczają się pięknymi kwiatami. W moim niewielkim ogrodzie znajduje się także niewielki Warzywnik oraz wydzielona część z Roślinami owocowymi. Staram się połączyć funkcjonalność z pięknem Choć tak na prawdę Ogród jest na etapie powstawania, dosadzania, planowania. Wiele mu jeszcze brakuje do perfekcji. Ale prawdziwy Ogrodnik zawsze ma coś do zrobienie... Prywatnie staram się być Ogrodnikiem, ale z Ogrodnictwem mam także do czynienia na co dzień (chciałbym tu użyć słowa "zawodowo", ale jeszcze nie mogę... ),
Pozdrawiam, Wiktor.

Na powitanie Serduszka okazała...

monteverde 20:59, 18 cze 2013

Cześć Ogrodniku 04 pokazuj co masz w swoim ogródku Kwiatek na przywitanie
Moniika 21:18, 18 cze 2013

I ja witam i na fotorelację czekam pozdr M
Kondzio 21:22, 18 cze 2013

Witam każdy z nas na ogrodowisku powie ci że ogród ma nie skończony hi hi hi Witam w śród nas czekamy na zdjęcia
Agania 12:34, 06 wrz 2013

Witam Krakowianina Ogrodnika
,jestem też z okolic Krakowa i nowa na forum, ogrodnictwo to piękna pasja, a Ty dodatkowo realizujesz ją zawodowo, będę zaglądać, zakładaj swój wątek z ogrodem
Ogrodnik04 09:39, 08 wrz 2013

Ja witam krakowiankę pasjonatkę. Ogrodnictwo to wspaniała pasja, szkoda tylko, że tak niewielu ludzi to zauważa... Wątek prędzej czy późnie powstanie, ale jak pisałem jeszcze sporo zmian w ogrodzie...