Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli » Edycja postu

Moja codzienność - ogród Oli

malgorzata_s... 19:21, 06 paź 2013

U mnie tak pięknie nie było buuuu No ale widoczki cudowne.
beta 19:44, 06 paź 2013

Ola...ale cudne te zdjęcia....co prawda żadnym znawcą tematu nie jestem, ale masz oko Dziewczyno...no i ten kolor....każde ze zdjęć z powodzeniem na fototapetę się nadaje
Borbetka 21:03, 06 paź 2013

Cudny las. W sam raz na fototapetę.
Katkak 21:38, 06 paź 2013

Witaj Olu, masz naprawdę przepiękny ogród i to oczko i te cudniaste rybki Coś pięknego. I zdjęcia wspaniałe. Jak ja Ci zazdroszczę, że masz na tyle duży ogród, że zmieścisz takie oczko. Ja kiedyś sobie ciurkadełko zrobię i chyba bardziej nie będę się rozpędzać, bo z miejscem szału nie ma
Gabrysia_ 07:58, 07 paź 2013

Olu...piękne zdjęcia lasu,taki zaczarowany
Buziaczki
kaisog1 13:21, 07 paź 2013

Ola las bukowy jest cudowny jesienią My mamy lasy bukowo-grabowe jak się przebarwiają na jesień to raj dla oczu Ale szczerze powiem, że do chodzenia na grzyby wolę lasy sosnowe
Katkak 17:09, 07 paź 2013

Hej Olu, znowu ja Dzięki za odwiedzinki. Zakupy robię (takie drobniejsze) na targu w Dębicy, ale jak robię większe, takie jak ostatnio to jadę do szkółki w Pustkowie-Osiedlu. Jeszcze apropo tych twoich okropnych turkuci... Oglądałam kiedyś odcinek Mai w ogrodzie i tam właściciel ogrodu opowiadał, że miał sporo kretów, więc zaczął z nimi walczyć. Jak już krety sobie poszły zwlokły się właśnie turkucie, bo właśnie brakło kretów - ich naturalnego wroga. Zrobiły temu panu z ogrodu istne sito, masakra. Wiem, że nie Ty walczysz z kretami tylko Twój kiciuś, ale tam mi się przypomniało więc Ci mówię Pozdrawiam
leon60 17:15, 07 paź 2013

beta napisał(a)
Ola...ale cudne te zdjęcia....co prawda żadnym znawcą tematu nie jestem, ale masz oko Dziewczyno...no i ten kolor....każde ze zdjęć z powodzeniem na fototapetę się nadaje

a tam oko to las taki piękny, że nie sposób zrobić brzydkie zdjęcie
leon60 17:20, 07 paź 2013

kaisog1 napisał(a)
Ola las bukowy jest cudowny jesienią My mamy lasy bukowo-grabowe jak się przebarwiają na jesień to raj dla oczu Ale szczerze powiem, że do chodzenia na grzyby wolę lasy sosnowe

Zgadzam się W moim też są graby jednak królują buki Grzybki rosną ale sosnowe lasy są faktycznie lepsze pod tym względem.
leon60 17:26, 07 paź 2013

Katkak napisał(a)
Hej Olu, znowu ja Dzięki za odwiedzinki. Zakupy robię (takie drobniejsze) na targu w Dębicy, ale jak robię większe, takie jak ostatnio to jadę do szkółki w Pustkowie-Osiedlu. Jeszcze apropo tych twoich okropnych turkuci... Oglądałam kiedyś odcinek Mai w ogrodzie i tam właściciel ogrodu opowiadał, że miał sporo kretów, więc zaczął z nimi walczyć. Jak już krety sobie poszły zwlokły się właśnie turkucie, bo właśnie brakło kretów - ich naturalnego wroga. Zrobiły temu panu z ogrodu istne sito, masakra. Wiem, że nie Ty walczysz z kretami tylko Twój kiciuś, ale tam mi się przypomniało więc Ci mówię Pozdrawiam

Może nie ma jeszcze plagi ale jest tego sporo... spróbuję jeszcze raz z tym obornikiem zobaczymy moze się uda troszkę je ograniczyć... Pojawiły się 5 lat temu jak sąsiad nawoził zimię do ogrodu... nigdy wcześniej ich nie było, a to się mnoży okrutnie Krety hmm nawet jak kota nie było ryły sporadycznie, bardziej mnie lubią nornice ale z nich pożytku żadnego.