Kasiu, chyba się pośpieszyłaś, to dopiero początek, potem coraz więcej kwiatów, myślę że to jednak właściwa werbena, moja tez ma takie liście, na początku jakby więcej tych liści, a potem mnogość kwiecia; moje były z nasion Danusi, potem mi przezimowała i taka właśnie rośnie
Kasiu, naoglądałam się pięknych zdjęć Twojego ogrodu i napiszę, że on jest naprawdę taki Twój. Nie masz roślin od linijki w grupach i widać, że tworzysz z intuicją. Bardzo mi się to podoba. Ta różnorodność jest super.
A ja poszukuję teraz akcencików pomiędzy bukszpany i Carex buchanii, za ciemno jakoś i muszę coś poutykać wesołego, kolorowego. Siedzę już długo dość i szperam.
Ta kolorystyka i ten zestaw roślin jest bajeczny Chyba na następny rok trochę ściągnę od Ciebie
Rabatki wymuskane aż miło się patrzy Trawniczek przycięty a mój szkoda gadać Może w sobote przestanie padać i jakoś kokuśtygam za kosiarką
Marzenko to jezówka Razzamatazz od Finki W miare kwitnięcia balonik jest coraz ciemniejszy.
Werbena wyrwana jak pzreczytałam poniżej Irenkę to dowiedziałam sie , ze wyrwałam dobrą??? Robaczek też miała taką jak moja i ta prawdziwa to zupełnie inna bajka ..nic to wyrwałam wszystkie i zasilają kompost mam za dużo wszystkiego, więc jak ich nie ma to inne chabazie mają więcej słoneczka i wody
Leoś zakwitł
czytałam u Robaczka, ze miała takie wielgachne werbeny z wielkimi liśćmi i prawie w ogóle kwiatków i też z nasion od Legutki, Oni sami sie przyznali, że mieli zły materiał. Wiessz ja sie wkurzyłam, ze chuchałam , dmuchałam a tutaj pomyłka i wyrwałam chwasta !!! Nic to... może kiedyś dorwę tę prawdziwą U Ciebie jest taka piękna
Borbetko to najpiękniejszy komplement jaki przeczytałam o Makowym wzruszyłam się, dziękuje
Brązowe buchani i kulki i ???niebieskości??? ładne liście i białe kwiaty może róże okrywowe białe...ale uważam, ze z różem też jest jej do twarzy i z purpurą też
Taa no na pewno pomogłam Z bielą byłoby eligancko ale nuuuda. Fajnie ten zestaw wygląda z trzmieliną emralgold.
ściskam