Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu

Makowo na Kociewiu

makkasia 22:49, 24 lip 2014

Muszę spać zamykają mi sie oczy
Dobranoc wszystkim
Donia72 22:51, 24 lip 2014

Dobrej nocki Makkasiu-Kasiu
Elik 11:33, 25 lip 2014

Cześć Kasiu, ale pięknie u Ciebie teraz. Te jeżówki z trawami – super to wygląda. Muszę sobie zanotować w moim kajeciku z inspiracjami. Poziomeczkami smaka robisz. Zjadłoby się. Ściskam mocno.
Iwk4 23:31, 25 lip 2014

makkasia napisał(a)

Borbetko to najpiękniejszy komplement jaki przeczytałam o Makowym wzruszyłam się, dziękuje
Brązowe buchani i kulki i ???niebieskości??? ładne liście i białe kwiaty może róże okrywowe białe...ale uważam, ze z różem też jest jej do twarzy i z purpurą też

Taa no na pewno pomogłam Z bielą byłoby eligancko ale nuuuda. Fajnie ten zestaw wygląda z trzmieliną emralgold.
ściskam

Piękna kompozycja. Czy to jest w jakiejś skrzyneczce?
Madzenka 00:40, 26 lip 2014

Fajne te kompozycje z miniaturowymi daliami. Musze chyba wywalić surfinie bo mnie w tym roku drażnia... Tyle lat je miałam a teraz mi się nie podobają...
Dzidka 22:26, 27 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Współczuję rozczarowania werbeną.... Ale masz tak piekny ogród, ze ta jedna wpadka mu nie zaszkodzi

Ja sadzę co roku werbene po wplywem forum ale jakoś jej urodą się u mnie nie zachywcam....

Milka napisał(a)

Marzenko, też tak miałam, ale zmieniłam zdanie, jest warta grzechu

Werbenę przyciętą bardzo łatwo jest przechować. Ja to zrobiłam w zimnej piwnicy.
Wysadzona wiosną kwitnie wcześniej i mocno się rozgałęzia.

Milka 12:15, 28 lip 2014

makkasia napisał(a)

czytałam u Robaczka, ze miała takie wielgachne werbeny z wielkimi liśćmi i prawie w ogóle kwiatków i też z nasion od Legutki, Oni sami sie przyznali, że mieli zły materiał. Wiessz ja sie wkurzyłam, ze chuchałam , dmuchałam a tutaj pomyłka i wyrwałam chwasta !!! Nic to... może kiedyś dorwę tę prawdziwą U Ciebie jest taka piękna

Dam ci nasion ile zechcesz, ale to tak pod koniec roku
pytałaś u mnie, z czego szcześciany, to sa bukszpany variegata, ciekawe, ale trudne, bo wrażliwe na choroby i wolno rosną

Makkasiowo stale podziwiam
makkasia 22:51, 29 lip 2014

Kochani w weekend byłam w Poznaniu a wczorajszy dzień wakacyjnie spędziłam również od Ogrodowiska
Doniu, Elik wiem, zę jestem w niedoczasie więc tylko uśmiech zostawiam

Iwonko to donice stoją prze paleciakiem.

Madżenko ja wywaliłam miniaturki surfinii z donic z cyprysikami, dalie zmieniły kolor niestety ciekawe dlaczego, czyżby przez upały

Dzidko ja wlaśnie werbeny nieprawdziwe tak przechowywałam w wiatrołapie.

Irenko dziękuje już mi tyle osób proponuje nasiona werbeny to baardzo miłe A pochwały płynące od Ciebie bezcenne
makkasia 22:55, 29 lip 2014

Dzisiaj przeczytałam u Danusi o jej sukcesie i jestem ciesze się jak gwizdek tym wyróżnieniem, cały świat pozna jej talent
makkasia 23:03, 29 lip 2014

opryskalam wszystko na grzyba a teraz zaczeła się burza i pada cóż może oprysk zadziała
Zrobiłam dzisiaj zdjęcia leosiowi