Karol99
14:01, 24 lip 2015

Ale ładnie.

Rabaty wyczyszczone na błysk.

suuuperr
Ale zestawienie kolorów, fajnie to wyszło, to takie letnie i energetyczne zestawienie
Pozdrawiam cie Kasiu-Makasiu, zyczę szybkiego przewalczenia przeciwności losu i duuuużo radości z ogrodu, bo jest sie czym cieszyc i szczycic. Masz slicznie wokół siebie i sama sobie to zawdzieczasz.
Ja po urlopie wróciłam do pracy w pracy ze zdwojona siłą i pracuję za dwie, ba nawet za trzy osoby bo reszta teraz urlopuje....na ogród juz mi póki co sił i czasu nie starcza......dobrze że dzien jeszcze długi to choć wieczorem sobie na tarasie posiedzę i na mój ogród popatrzę
Buziaki!
i dobry pomysł na kolor łososiowy róż
Kasiu, czy to jest jedna sztuka Bonici? Ile lat ma? Moja w drugim roku urosła ładnie, ale jeśli z niej będzie taki potwór, to miejscówkę będę musiała zmienić
Ładne to zestawienie kolorów łososioego z fioletem
Jak dla mnie to Kardynał i Ascot na Twoich zdjęciach też pasują kolorystycznie, chyba że w rzeczywistości mają inny odcień. Charles i floks kontrastowe zestawienie przepiękne. Kasiu czy masz Red Leonardo, żeby porównać kolor z Ascot? Oglądam tyle zdjęć Ascot i zawsze wydaje mi się że to Red Leonardo, ?
Charles Austin w towarzystwie floksa
![]()