ojej to najpiękniejszy komplement jaki ostatnio dostałam
Płaskie poduchy z szeroką podstawą są cudne ...byłam u Ciebie po cięciu
nie tnę bukszpanów, tylko niektóre nieznacznie koryguję ...nie sa zbyt rozczochrane dlatego pozostawiam sobie tą przyjemność na czerwiec Pogoda u nas pod psem, więc nie chce ryzykować przypałętania sie jakiegoś grzyba. Lifting niestety idzie jak po grudzie zamówiłam kolejną partię roślin...okazało się, ze te co do tej pory zakupiłam to pikuś...
Iwonko w bukszpanach mam turzycę gold fountain (od Juzi) tatarak, turzycę evergold, i Milium effusum ‘Aureum. Njlepiej przezimowała i najbardziej jestem zadowolona z tej od Juzi Teraz ładnie kwitnie jaskrawo limonkowymi źdźbłami.
Iwonko znosu dzisiaj zaglądałam pod brzozę i nawet macałm i nic ...ale te zółte hosty tak mają, ze startują najpóźniej. jak tylko się pojawi i będzie do wykopania to dam znać. i przyjedziesz
Ja Woodstock lubię jeszcze za to, ze sie nie pokladajątak jak pozostałe
Margaretko, dziękuję za sowa otuchy Wiesz jak to jest: kupujesz cebule zestawiasz w atrakcyjne zestawienia, planujesz, marzysz, kilka dni masz wyjętę z życiorysu bo od rana do nocy sadzisz, wykończasz 4 sadzarki o ręce nie wspomnę i czekasz ... na wiosnę. A teraz jak wchodzę do Makowa i widzę puste miejsca to wiesz co czuję...
Wirzbowa się robi w bólach ale cały czas do przodu