Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu » Edycja postu

Makowo na Kociewiu

kosolka 06:00, 20 kwi 2016

makkasia napisał(a)

Znowu zrobię zamiast poukładanej rabaty jakiś kogel mogel wsiowy....Ja zawsze chcę prosto a później i tak jest kokoszkowo ale bynajmniej nie po Makulkowemu

Czemu tak mówisz..?? Naprawdę wolałabys prosto, gdybyś teraz robiła ogród od nowa?? Ja uwielbiam właśnie takie ogrody jak Twój.. I uwierz mi, że wzdychaja do niego setki innych wielbicieli (ogrodowych ) . Nie każdy lubi prostą nowoczesność. Rób po swojemu, jak dotychczas, wyjdzie pięknie i spójnie! Buziaki poranne
Basilikum 06:39, 20 kwi 2016

o to to wsiowo nie znaczy brzeydko, wsiowo u Ciebie jest piekne
egzotik tulipanek jest pieny i rzeczka hiacyntowa tez i ciemierniki i ....
ach nazachwycalam sie
Juzia 07:47, 20 kwi 2016

Maruda
Się narobiła i żadnej fotki z tego
Elik 13:45, 20 kwi 2016

makkasia napisał(a)

Rumpel pumpel - nieustający cóż lepiej tak niż nic nie robić i być nieszczęśliwym

Bardzo mi się podoba to zdanie! Powinnam sobie je wydrukować i nakleić nad łóżkiem, hi hi. Ja bardzo lubię Twoje Makowo, jest piękne, klimatyczne i dużo serca włożone we wszystkie działania. Buziaki Kasiu zostawiam.
makkasia 21:24, 21 kwi 2016

kosolka napisał(a)

Czemu tak mówisz..?? Naprawdę wolałabys prosto, gdybyś teraz robiła ogród od nowa?? Ja uwielbiam właśnie takie ogrody jak Twój.. I uwierz mi, że wzdychaja do niego setki innych wielbicieli (ogrodowych ) . Nie każdy lubi prostą nowoczesność. Rób po swojemu, jak dotychczas, wyjdzie pięknie i spójnie! Buziaki poranne

Nie mogłam wysyłać odpowiedzi ostatnio bo wszsystko odrzucało, zobaczymy czy dzisiaj mi się uda
Kosolko, bardzo, bardzo dziękuję za to co napisałaś.
To prawda, ze podoba mi się ogrodowy minimalizm, linie proste, jednorodne nasadzenia. Podziwiam taką konsekwencję...ale mi w duszy gra jednak zupełnie co innego, faktury, kolory, kształty, zestawienie tych roślin w harmonijną całość gdzie jedna roślina podkreśla drugą to mnie kręci .
Zaczęłam lifting wierzbowej dokładnie tydzień temu. Zakończyłam dzisiaj godzinę temu. Dzieliłam maleńkie sadzonki na jeszcze mniejsze i jakoś wypełniłam tę rabatę ...niestety zdjęć nie zdążyłam zrobić.
Obiecuję poprawę
Jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy
makkasia 21:28, 21 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
o to to wsiowo nie znaczy brzeydko, wsiowo u Ciebie jest piekne
egzotik tulipanek jest pieny i rzeczka hiacyntowa tez i ciemierniki i ....
ach nazachwycalam sie

żeby nie było, ja wieś uwielbiam
Dzisiaj pięknie rowinęły się wszystkie exotici ale nie zrobiłam zdjęć. Od jutra ma lać więc nie musiałam jak najszybciej skończyć co zaczęłam tydzień temu i udało sie
makkasia 21:28, 21 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Maruda
Się narobiła i żadnej fotki z tego

Juziu obiecuję poprawę
makkasia 21:32, 21 kwi 2016

Elik napisał(a)

Bardzo mi się podoba to zdanie! Powinnam sobie je wydrukować i nakleić nad łóżkiem, hi hi. Ja bardzo lubię Twoje Makowo, jest piękne, klimatyczne i dużo serca włożone we wszystkie działania. Buziaki Kasiu zostawiam.

Elik ja też buziam, strasznie długo nie byłam u Ciebie, zaraz przyjdę
Jesteś kochana
kosolka 09:01, 22 kwi 2016

makkasia napisał(a)

Kosolko, bardzo, bardzo dziękuję za to co napisałaś.
To prawda, ze podoba mi się ogrodowy minimalizm, linie proste, jednorodne nasadzenia. Podziwiam taką konsekwencję...ale mi w duszy gra jednak zupełnie co innego, faktury, kolory, kształty, zestawienie tych roślin w harmonijną całość gdzie jedna roślina podkreśla drugą to mnie kręci .
Jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy

GorAna 09:05, 22 kwi 2016

makkasia napisał(a)
na dobranoc exotic, których diabli nie biorą

Cudne zdjęcie
Pozdrawiam z zimnego i wietrznego Kamiennego