Czemu tak mówisz..?? Naprawdę wolałabys prosto, gdybyś teraz robiła ogród od nowa?? Ja uwielbiam właśnie takie ogrody jak Twój.. I uwierz mi, że wzdychaja do niego setki innych wielbicieli (ogrodowych ) . Nie każdy lubi prostą nowoczesność. Rób po swojemu, jak dotychczas, wyjdzie pięknie i spójnie! Buziaki poranne
o to to wsiowo nie znaczy brzeydko, wsiowo u Ciebie jest piekne
egzotik tulipanek jest pieny i rzeczka hiacyntowa tez i ciemierniki i ....
ach nazachwycalam sie
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Bardzo mi się podoba to zdanie! Powinnam sobie je wydrukować i nakleić nad łóżkiem, hi hi. Ja bardzo lubię Twoje Makowo, jest piękne, klimatyczne i dużo serca włożone we wszystkie działania. Buziaki Kasiu zostawiam.
Nie mogłam wysyłać odpowiedzi ostatnio bo wszsystko odrzucało, zobaczymy czy dzisiaj mi się uda
Kosolko, bardzo, bardzo dziękuję za to co napisałaś.
To prawda, ze podoba mi się ogrodowy minimalizm, linie proste, jednorodne nasadzenia. Podziwiam taką konsekwencję...ale mi w duszy gra jednak zupełnie co innego, faktury, kolory, kształty, zestawienie tych roślin w harmonijną całość gdzie jedna roślina podkreśla drugą to mnie kręci .
Zaczęłam lifting wierzbowej dokładnie tydzień temu. Zakończyłam dzisiaj godzinę temu. Dzieliłam maleńkie sadzonki na jeszcze mniejsze i jakoś wypełniłam tę rabatę ...niestety zdjęć nie zdążyłam zrobić.
Obiecuję poprawę
Jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy
żeby nie było, ja wieś uwielbiam
Dzisiaj pięknie rowinęły się wszystkie exotici ale nie zrobiłam zdjęć. Od jutra ma lać więc nie musiałam jak najszybciej skończyć co zaczęłam tydzień temu i udało sie