Małgosiu berta wyleciała bo była już bardzo rozrośnięta a umiejscowiona była w najwęższym miejscu rabaty. Teraz posadziłam w lukę po niej Szmaragdy ale będą trzymane w ryzach od samego początku i wraz z resztą ma tworzyć szmaragdowy mur.
Oprócz tego posadziłam tam jeszcze róże trawy i nadal jest pusto A poza tym na pewno polepszyły się waruynki rosnących tam róż i rabata nabrała lekkości.
Było
jest
Pryskałam preparatem z jodyną i octem na bazie krochmalu jest to mikstura przeciwgrzybowa na kwasoluby https://www.ogrodowisko.pl/watek/4623-herbicydy?page=28
Małgosiu zapraszam zawsze ale bynajmniej nie na szkolenie tylko na Makową kawę
Kiedy zjedziesz nad Morze zapraszam przy okazji do Makowa
Oczywiście, ze nie mogło tak zostać musowo trzeba było zamówić następną
Mam 55 sztuk a 44 odmiany i chyba przesadziłamJesienią będzie rotacja i na pewno pożegnam się z kilkoma ale, z którymi czas pokaże
jestem ciekawa co zamówiłaś
Dzisiaj padało cały dzień, róże mokną
Clarie Marshall
Old Port
MW
Radio Times
Lavender Flower Circus szaleje ma już 90 cm wysokości i mnóstwo kwiatów, pąków i nowych pędów
Cudna jest , jak narazie tez jest w czołówce , nie straszny jej deszcz ani słońce Rozwijają mi sie tez pierwszy kwiat Larissy Flower Circus- zobaczymy jak ona sie bedzie sprawowac U nas tez pada i zaledwie 12 stopni . Twój ogród nawet w deszczu wygląda ślicznie
No wpadłam na moment zobaczyć to gorące połączenie leosia i ascot no i wpadłam jak śliwka w kompot.... ile masz róż i jak już pięknie
Idę oglądać dalej chyba zrobię sobie drugą kawę