Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu

Makowo na Kociewiu

makkasia 21:18, 16 sie 2016

Margarete napisał(a)

No właśnie - nie było cie, tęsknilićmy Kasiu-Makasiu

"kilka róż kwitnie.." nie grzesz , slicznie całe rabaty wyglądaja, te fotki z szerszej perspektywy daj obraz bogactwa i pieknej kompozycji na rabatach

Jeżówkowy i hortensjowy las dopełnia tylko całości, o trawach i różach nie wspominając
Piekny ogród masz i taki w moim stylu...tzn. w takim jaki lubie najbardziej

Kasiu ile lat ma ten twój żywopłot bukaszpanowy wzdłuz rabatki?
Jaki jest wysoki i szeroki oraz długi ? chodzi mi złapanie własciwych dla moich rabat proporcji...

Margaretko kochana jesteś
Mój żywopłocik jest wyhodowany z własnych sadzonek i ma 5 lat ? no może 6 lat.
Teraz ma jakieś 25 cm wysokości i około 18 cm szerokości, długość około 13 m
Jutro dokładnie zmierzę.
wstawiam fotkę szerokości

malgorzata_s... 21:28, 16 sie 2016

Makowo jak zawsze piękne Róża Lawender cudna chociaż niektórzy nie lubią jej koloru mnie zachwyca Pozdrawiam
makkasia 21:30, 16 sie 2016

lindsay80 napisał(a)
Piękne róże, piękne jeżówki, piękne kompozycje, eh....

Edytko dziękuję, w moim niebycie bywałam u Ciebie - Twoje horti tak jak moje deczko opóźnione ale nareszcie zakwitły . dziękuję, za słowa i że chce Ci się do mnie wpadać ściskam
horti dla Ciebie

makkasia 21:42, 16 sie 2016

Ewik napisał(a)
Uwielbiam twój ogród, cudny jest.cieszę się że Tereska przypadła Ci do gustu ☺jak duża urosła u ciebie LFC ?

Ewik no przeca my kochamy te same klimaty ja uwielbiam Twój ogród i Twoje zdjęcia
Moja FCL ma 110, nie myślałam że będzie taka wysoka. Tłoczy i na górze i na dole i wypuszcza nowe pędy tak witalnej róży nie małam
Tutaj dobrze widać jej wyskość, jezówki z tłu są to te bezodmianowe bardzo wysokie

makkasia 21:46, 16 sie 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Makowo jak zawsze piękne Róża Lawender cudna chociaż niektórzy nie lubią jej koloru mnie zachwyca Pozdrawiam

Małgosiu dziękuję Ci bardzo LFC powinna mieć odpowiednie sąsiedzto u mnie ma jezówki southern Belle i to jest niewypał na jesieni i na wiosnę będzie przesadzanie
Ewa777 21:53, 16 sie 2016

Kasiu, pięknie u Ciebie Widać pełnię lata w tej różnorodności kwitnących roślin Zachwycam się
Margarete 21:53, 16 sie 2016

makkasia napisał(a)

Margaretko kochana jesteś
Mój żywopłocik jest wyhodowany z własnych sadzonek i ma 5 lat ? no może 6 lat.
Teraz ma jakieś 25 cm wysokości i około 18 cm szerokości, długość około 13 m
Jutro dokładnie zmierzę.
wstawiam fotkę szerokości

Dzięki...jeszcze tu zajrzę
U siebie na jesień też zrobię żywopłot niski z bukszpanu, przynajmniej na części rabaty. To tak fajnie porządkuje przestrzeń.
Cudnie masz
agapant 22:38, 16 sie 2016

makkasia napisał(a)

Ewik no przeca my kochamy te same klimaty ja uwielbiam Twój ogród i Twoje zdjęcia
Moja FCL ma 110, nie myślałam że będzie taka wysoka. Tłoczy i na górze i na dole i wypuszcza nowe pędy tak witalnej róży nie małam
Tutaj dobrze widać jej wyskość, jezówki z tłu są to te bezodmianowe bardzo wysokie

Cieszy mnie co piszesz o tej róży, bardzo lubię jej kolor.
Ewik 22:51, 16 sie 2016

makkasia napisał(a)

No moje też mam prawie do pasa, dół ładnie kwitnie a pieterko rośnie w górę i narazie na małe pączki. Sek w tym ze mam je na przodzie ☺
Iwk4 05:23, 17 sie 2016

Cześć Kasieńko. Wreszcie jesteś. Ogród śliczny jak zawsze. Każde ujęcie mi się podoba. Zastanawiam się, dlaczego tak nierówno wystartowały hortensje? Pogoda?