Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani » Edycja postu

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Gabriela 18:45, 17 gru 2013

Agania napisał(a)

Ja tak najprościej próbuję

[img size=360x480]http://assets1.ogrodow

I właśnie tak najprościej jest pięknie.
Wianki uplotłaś znakomite i nawet bez żadnych ozdób prezentują się wspaniale.
Agania 22:48, 17 gru 2013

Kasik napisał(a)
Twoje ozdoby na tle tej ramy ze zdjęciem piesków super.
A sama rama - klejnocik - lubię takie - robi wrażenie.

Wianki takie surowe, ale w tym również tkwi urok. Jeśli dostaną choć kilka dodatkowych akcentów - to na pewno się ocieplą.

Pozdrawiam

Kasiu, dziękuję fajnie, że Ci się cosik u mnie podoba ramka jest prezentem klejnociki też lubię bardzo i co my na to możemy poradzić, kobiety tak mają w większości, że drobiazgi uwielbiają, szczególnie te, które odzwierciedlają pasję, przywiązanie do rodziny i zamiłowanie do kolekcjonowania pamiątek
Agania 22:50, 17 gru 2013

elzbieta_g napisał(a)
ja turkusik też lubię, myślę zrobić choinkę na biało-niebiesko tak mi się jakoś zamarzyło

a pokażesz fotki Twojej choineczki będę zaglądać
Agania 22:55, 17 gru 2013

Tusiala napisał(a)
Ten z białymi kwiatkami bardzo mi się podoba Turkusik kajarzy mi się z lazurowym wybrzeżem... piękny kolorek

Lubię te kolorki, biały jest w salonie kominkowym a turkusik jest w naszym salonie telewizyjnym

Agania 22:58, 17 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Turkusowy kolorek prześliczny, fakt że przypomina bardzo ciepłe morza z zóltymi plażami ale jest śliczny.Pogoda też nie jest zimowa wiec nie ma zgrzytu. Pozdrawiam Agatko.

Turkusy moda nam zapodała, ja staram się wykorzystywać nowe trendy, choćby minimalistycznie

a zakochałam się w filcach
Agania 23:00, 17 gru 2013

gierczusia napisał(a)
Ale fajne ozdoby.... ... Prawie świętami czuć ...

Ten turkus to tak mi wpadł w oko ,że się zastanawiam ,czy sobie nie walnąć narzuty na kanapę w tym kolorze i firanej noe dokupić ...achhhh.. Na ponurą zimę byłoby w sam raz .. Energetycznie

Buziam Agatko

W nurt turkusowy wpadłaś Eluś
Agania 23:04, 17 gru 2013

gierczusia napisał(a)
A te wianki brzozowe tak mi się spodobały że jak znajdę jeszcze chwilkę czasu w tym młynie , to napadnę jakąś brzozę i chyba ogolę do cna .... Bo moja to tak zdechlok że jakbym ją ogoliła to by była łysa zupełnie a wianek miałby średnicę 5 cm

Moje gałązki do wianków brzózkowych, wszystkie wyzbierane, te opadłe wykorzystałam, ja mam za ogrodzeniem giganty miałam budulec buziaki Eluś
EPODLAS 23:27, 17 gru 2013

Piękne i eleganckie ozdoby na Święta przygotowałaś. Będzie na pewno pięknie i kolorowo. Jak się coś samemu zrobi, to na pewno satysfakcja jest większa niż jak się przyniesie ze sklepu. A to co najprostsze z reguły jest najpiękniejsze.
kasiek 19:36, 18 gru 2013

Śliczne Agatka, pierwsze koty za płoty
dotka 19:40, 18 gru 2013

Ale pięknie u Ciebie Aganiu!
A historia wzruszyła mnie do łez.
Na pewno tu będę często zaglądać tak pięknie.

Pozdrawiam serdecznie