Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani » Edycja postu

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

20:37, 13 kwi 2017
Agania napisał(a)

Ach jakie Ty drzewa sprowadzasz......duma mnie rozpiera...a z drugiej strony nie kuś mnie klonofoba...pleas....i u mnie akcja z transportem nie do zorganizowania, bo moje auto nie takie pakowne...

Agatko .... ty wiesz, że klony u mnie to twoja sprawka dzięki za inspirację

motałam sie i motałam ..dumałam i dumałam ...nie umiałam sie zdecydować na jakiś konkretny ...i kupiłam w tydzień 2 klony "niespodzianki" ....licze na to że jeden będzie czerwony drugi żółty/pomarańczowy .....ale ich 100% urok ocenimy jesienią ) i znowu w zycie wchodzi teoria....ogród uczy cierpliwości....

Kasia kupiła wielgachne ...a my mniejsze ...bo M tym wielkim rady by nie dał bez pomocników ...przy tych mniejszych już się namachał zdrowo
Justyna 22:21, 13 kwi 2017

Oglądam magnoliowy spektakl i wzdycham z zachwytem
Madzenka 08:10, 14 kwi 2017

Pooglądałam sobie spektakl magnoliowa. Nie wyobrazam sobie wiosny bez nich.

Zgadzam sie , ze wcale krotko nie kiwtną, gwieździsta zwykle zakwita pod koniec marca a ostatnia ostatnia przekwita u mnie na poczatku maja
Kasya 08:19, 14 kwi 2017

Madzenka napisał(a)

Zgadzam sie , ze wcale krotko nie kiwtną, gwieździsta zwykle zakwita pod koniec marca a ostatnia ostatnia przekwita u mnie na poczatku maja

ech...no wlasnie
chyba ze sie trafia przymrozki co u mnie niestety bardzo prawdopodobne
BASIA8 23:27, 14 kwi 2017

Witaj Aganiu Ja w tamtym roku kupiłam magnolię kwitnącą miała 5 kwiatów - a w tym roku lipa. Szkoda bardzo, ale może w przyszłym roku zakwitnie. Pozdrawiam Kochana Cieplutko i wszystkiego najlepszego życzę z okazji świąt.
Agania 15:58, 15 kwi 2017

Nallar napisał(a)
W Twoim ogrodzie zakochałam się już bardzo dawno. Przychodzę tu często na spacer, czasem szukając inspiracji...
Masz ogromną umiejętność dobierania roślin, ale to już pisałam.
No...posłodziłam (ale napisałam prawdziwą prawdę )

Może kiedyś znajdziesz chwilę aby spojrzeć i cos doradzić. Chętnie posłucham jak Ty widziałabyś tą rabatę.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3358-pojedyncze-pytania-na-temat-projektowania-rabat?page=648#post_1
Będę wdzięczna jak nie wiem co.

Ewa takie słowa są zawsze dla mnie wyróżnieniem za pracę miło mi jak moje spojrzenie na ogród podoba się innym.... dziękuję

Odpisałm u Ciebie

Agania 16:00, 15 kwi 2017

babka napisał(a)

Śpieszę się z fotografowaniem, to dobry sposób na przedłużenie kwitnienia

Tak, tak właśnie wyszło słońce, tylko na chwilkę może też skorzystam z obiektywu
Agania 16:06, 15 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

Agatko .... ty wiesz, że klony u mnie to twoja sprawka dzięki za inspirację

motałam sie i motałam ..dumałam i dumałam ...nie umiałam sie zdecydować na jakiś konkretny ...i kupiłam w tydzień 2 klony "niespodzianki" ....licze na to że jeden będzie czerwony drugi żółty/pomarańczowy .....ale ich 100% urok ocenimy jesienią ) i znowu w zycie wchodzi teoria....ogród uczy cierpliwości....

Kasia kupiła wielgachne ...a my mniejsze ...bo M tym wielkim rady by nie dał bez pomocników ...przy tych mniejszych już się namachał zdrowo

Super, bardzo się cieszę, że wpływam na urządzanie ogrodów...poniekąt

Klony niespodzianki są gwarantem zdrowotności, za efektami kolorystycznymi wiosną i jesienią będę kibicować, widzę, że jesteś zadowolona

Duże drzewa były wyzwaniem, gratuluję Tomkowi akcji z przewiezieniem
Agania 16:07, 15 kwi 2017

Madzenka napisał(a)

Magnoliowo trwa i trwa
Agania 16:09, 15 kwi 2017

Kasya napisał(a)

ech...no wlasnie
chyba ze sie trafia przymrozki co u mnie niestety bardzo prawdopodobne

Na przymrozki nie poradzimy, dzisiaj chwilowo było słoneczko, ale idzie arktyczne powietrze, więc uwaga,
a moje tulipany w tym roku tragedia