Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

iwonadm 22:00, 25 kwi 2016

tulucy 22:23, 25 kwi 2016

Zainspirowałaś mnie mam takie miejsce gdzie są niedobitki tulipanowe, ocalałe przed pożarciem, jest ich z 15, a każdy inny, no może parę par jest, dosadzę im jesienią kolejne misz masze - to rabata na tle świerka, ciemne tło, to kolorowy jasny misz masz zrobię.
Kupiłam dziś róże - czekam na dostawę i robię im miejsce.
mona102 09:18, 26 kwi 2016

Dzień dobry. Chciałam Panią zapytać jak radzi sobie Pani z kopczykowaniem róży na zimę, bo widzę że są wysypane kamieniem. Pięknie to wygląda. Ja również myślałam żeby róże wysypać kamieniem ale czytałam, że to nie jest dobry pomysł ze względu na problemy właśnie z okryciem krzewów przed mrozem. Proszę o poradę w tej sprawie.
iwonadm 20:06, 26 kwi 2016

tulucy napisał(a)
Zainspirowałaś mnie mam takie miejsce gdzie są niedobitki tulipanowe, ocalałe przed pożarciem, jest ich z 15, a każdy inny, no może parę par jest, dosadzę im jesienią kolejne misz masze - to rabata na tle świerka, ciemne tło, to kolorowy jasny misz masz zrobię.
Kupiłam dziś róże - czekam na dostawę i robię im miejsce.

Polecam
róże jak zwykle piękne u mnie pada deszcz więc przynajmniej podleje nowe nasadzenia
iwonadm 20:12, 26 kwi 2016

mona102 napisał(a)
Dzień dobry. Chciałam Panią zapytać jak radzi sobie Pani z kopczykowaniem róży na zimę, bo widzę że są wysypane kamieniem. Pięknie to wygląda. Ja również myślałam żeby róże wysypać kamieniem ale czytałam, że to nie jest dobry pomysł ze względu na problemy właśnie z okryciem krzewów przed mrozem. Proszę o poradę w tej sprawie.

Witam może bez Pani bo stara to ja nie jestem jeśli chodzi o kamienie nie widzę jakoś wad. Kamyki rozgarniam sypię kopczyki wiosną biorę łopatę bądź mniejszą łopatkę rozgarniam je a większość zbieram.
Nie wiem czy na tym zdjęciu dobrze widać ale tak zupełnie pod krzaczkami nie mam kamyczków można spokojnie wypielić i troszkę grabkami przelecieć
olga80 20:30, 26 kwi 2016

Iwonka piękne masz tulipki Ze skandalicznej ceny róż się uśmiałam Czy Twoja szkółka prowadzi też sprzedaż wysyłkową ??
BKosimkArt 13:19, 27 kwi 2016

Ale tulipany Iwonko!!! wow! te delikatne różowe i biało zielone super, co to za odmiany??
ewsyg 18:32, 28 kwi 2016

Zazdroszczę Ci tych kwitnących tulipanów. Moje karzą długo na siebie czekać.
U nas przymrozki zmroziły magnolie i serduszka
AsiaK_Z 19:00, 28 kwi 2016

Iwonka, ale foty ŁAŁ tulipany pięknie się prezentują
iwonadm 21:13, 28 kwi 2016

olga80 napisał(a)
Iwonka piękne masz tulipki Ze skandalicznej ceny róż się uśmiałam Czy Twoja szkółka prowadzi też sprzedaż wysyłkową ??

Niestety nie mają sprzedaży wysyłkowej. Stacjonarnie tak jak pisałam loteria ale zawsze coś ładnego się znajdzie.