Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

AgataBC 22:15, 01 cze 2016

Ponapawałam się portretami Twoich róż. U mnie po jesiennej rewolcie pomału się zbierają ale na lepsze efekty jeszcze sezon poczekam. Za to popatrzę sobie u Ciebie Maria Tereska numer jeden jak dla mnie.
Alisonek 23:36, 01 cze 2016

a jeszcze niedawno pokazywałaś kolekcję tulipanów a teraz te pachnące piękności no i ilość pączków, bijesz wszystkich na głowę
sylwia_slomc... 23:39, 01 cze 2016

iwonadm napisał(a)
moja pierwsza horti ogrodowa

już!!! rośliny w tym roku oszalały
Filemon24 07:12, 02 cze 2016

same piękności u ciebie a artemis to dopiero da czadu z kwiatkami, u mnie jest na liście róż do zakupu stephani baroni zu gutenberg również mam ale to tegoroczny zakup więc na kwiatki trochę poczekam
tulucy 08:42, 02 cze 2016

Pięknie
Ja czekam, ale od większości cudów nie oczekuję, za dużo atrakcji moje miały, jedne z przeprowadzką, a inne to świeżynki przecież
iwonadm 16:18, 02 cze 2016

Agcia napisał(a)
Ponapawałam się portretami Twoich róż. U mnie po jesiennej rewolcie pomału się zbierają ale na lepsze efekty jeszcze sezon poczekam. Za to popatrzę sobie u Ciebie Maria Tereska numer jeden jak dla mnie.

oczywiście zapraszam po więcej sama nie mogę się zdecydować która piękniejsza u mnie przemeblowowałam lavender ice i heidi klum mają mało pąków.
iwonadm 16:20, 02 cze 2016

Alisonek napisał(a)
a jeszcze niedawno pokazywałaś kolekcję tulipanów a teraz te pachnące piękności no i ilość pączków, bijesz wszystkich na głowę
co dzień przybywają nowe piękności na świat rozkoszuję się tą chwilą odejść od nich nie sposób.
iwonadm 16:23, 02 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

już!!! rośliny w tym roku oszalały
ta ma taki rozkoszny budyniowo malinowy kolor a kwiatami przypomina anabell przymarzly jej listki i pąki w kwietniu na szczęście kwitnie na jednorocznych pedach więc csekam cierpliwie
iwonadm 16:25, 02 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
same piękności u ciebie a artemis to dopiero da czadu z kwiatkami, u mnie jest na liście róż do zakupu stephani baroni zu gutenberg również mam ale to tegoroczny zakup więc na kwiatki trochę poczekam

artemis to jedna z najlepszych róż jakie mam ogólnie uwielbiam każdą o kształcie filiżanki pomponika
iwonadm 16:28, 02 cze 2016

tulucy napisał(a)
Pięknie
Ja czekam, ale od większości cudów nie oczekuję, za dużo atrakcji moje miały, jedne z przeprowadzką, a inne to świeżynki przecież

po Twoim szaleństwie zakupowym jest na co czekać
Ja czaję się na zakupy w następnym sezonie Kordesa i Austin a