Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

iwonadm 11:37, 30 sty 2017

Madzenka napisał(a)
Iwonka zmieniaj co tylko chcesz, będziemy podziwiać Ja w tym roku nie planuję zmian

szczesciaro masz ogród madżeń wszystko wyglada idealnie zamierzam posiac trochę traw i nimi pobawie sie w zmiany
iwonadm 11:41, 30 sty 2017

rozark napisał(a)
Jeśli ktoś mówi że "to robota głupiego" oznacza, że nie lubi tej pracy. Ja tak czasami myślę o gotowaniu. Nie mówię tego głośno, żeby kogoś nie urazić. [/quote

ja to usłyszałam od kogoś chyba w innym kontekście. Do tamtej osoby ekipa wchodzi robić grabic sprzatac odchwaszczac ogród,więc chyba miała na myśli, Że jest to naprawdę robota dla głupiego .
patrycja 14:34, 30 sty 2017

Nie ma większej satysfakcji jak to że wchodząc na ogród wiesz że to twoje dzieło .Pielęgnacja, sadzenie,podlewanie a potem ogród pięknieje coraz bardziej.I to twoje dzieło
olga80 20:35, 01 lut 2017

e tam robota głupiego też mam takich znajomych bliższych i dalszych co wszystko krytykują nie warto się przejmować oni na codzień nie przebywają w moim ogrodzie i nie cieszą się jego urokami Moja znajoma myślała,że trawę kosi się raz w roku i jest już pięknie jak ją uświadomiłam,że raz w tygodniu biegam z kosiarką to stwierdziła,że jednak woli na balkonie wypić kawę niż tak latać -jej wybór
najważniejsze żeby każdy robił to co lubi bez krytykowania drugiej strony !

jak dla mnie nie musisz nic zmieniać w swoim ogrodzie masz pięknie
iwonadm 22:19, 02 lut 2017

patrycja napisał(a)
Nie ma większej satysfakcji jak to że wchodząc na ogród wiesz że to twoje dzieło .Pielęgnacja, sadzenie,podlewanie a potem ogród pięknieje coraz bardziej.I to twoje dzieło

Powoli zimowe smuteczki topnieją, jeszcze tylko ferie i kilka tygodni, a w naszych sercach zagości wiosna
iwonadm 22:23, 02 lut 2017

olga80 napisał(a)
e tam robota głupiego też mam takich znajomych bliższych i dalszych co wszystko krytykują nie warto się przejmować oni na codzień nie przebywają w moim ogrodzie i nie cieszą się jego urokami Moja znajoma myślała,że trawę kosi się raz w roku i jest już pięknie jak ją uświadomiłam,że raz w tygodniu biegam z kosiarką to stwierdziła,że jednak woli na balkonie wypić kawę niż tak latać -jej wybór
najważniejsze żeby każdy robił to co lubi bez krytykowania drugiej strony !

jak dla mnie nie musisz nic zmieniać w swoim ogrodzie masz pięknie

Zgodzę się z Tobą
asiak 21:04, 04 lut 2017

Witam się z Iwonką
Przeglądam Twój wątek od początku, pięknie masz u siebie
ewsyg 12:47, 05 lut 2017

Iwonko,kupujesz nowe różyczki? Ja już zamówiłam i z niecierpliwieniem czekam na pokaz tych wsadzonych jesienią. Oj u mnie będą królowały róże Iwonko, podpisuj róże, bardzo proszę Masz może różę BAILANDO ?
iwonadm 14:24, 05 lut 2017

asiak napisał(a)
Witam się z Iwonką
Przeglądam Twój wątek od początku, pięknie masz u siebie

Dziękuję za odwiedziny mam nadzieję, że swoimi zdjeciami sprawiła m Ci troszkę przyjemności
iwonadm 14:32, 05 lut 2017

ewsyg napisał(a)
Iwonko,kupujesz nowe różyczki? Ja już zamówiłam i z niecierpliwieniem czekam na pokaz tych wsadzonych jesienią. Oj u mnie będą królowały róże Iwonko, podpisuj róże, bardzo proszę Masz może różę BAILANDO ?

Mam jeszcze do ulokowania na nowej rabacie 2 soul inke i safir ale chyba się złamię i kupię na wiosnę jakieś angielki albo kordesa
Bailando mam 1 sezon kilka razy zakwitła ma wdzięczne kwiaty raczej małevtuvz kwiatami begoni kolor pastelowy róż na poczatku bardziej intensywny, kwitnie gronami

pozdrawiam ze stoku