Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

iwonadm 21:03, 11 lip 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Iwonko cudownie Ukradnę Twoje zestawienie anabel z liliami

Miło mi polecam to zestawienie
iwonadm 21:06, 11 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Iwonaaaa, ja wiem że jestem już nudna, ale masz prawdę mówiąc CUDNIE ostatnio na Pintereście znalazlam Twój ogród

Dziękuję
to chyba nie mój ogród bo ja nie wystawiam tam swoich zdjęć pamiętasz gdzie to było?
AsiaK_Z 21:09, 11 lip 2017

iwonadm napisał(a)

Dziękuję
to chyba nie mój ogród bo ja nie wystawiam tam swoich zdjęć pamiętasz gdzie to było?
(...)

Nie pamiętam, ale może jeszcze uda mi się odnaleźć

to tu
iwonadm 21:23, 11 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Nie pamiętam, ale może jeszcze uda mi się odnaleźć

to tu

Ale jestem w szoku jednak net ma duży zasięg
Teraz troszkę wszystko podrosło
paniprzyroda 22:37, 11 lip 2017

Przejrzałam kilkanaście stron wstecz. Masz cudnie zdrowe i piękne róże. Nie mogę zaglądać do wątków różanych bo pojawiają się kolejne chciejstwa, a miejsca brak.
Chyba iż zacznę sadzić na trawniku, pojedynczo Całkiem serio dziś rozważałam taką opcję. Tylko eM tego nie strawi
Jesteś zadowolona z Petticoat? U mnie w drugim roku wybujała i pokłada się, a przekwitające kwiaty nie zachwycają. Ile lat mają Twoje Aspiryna i Artemis? To pojedyncze krzaczki? Jak wysoka jest Aspiryna u Ciebie?
Wiele róż mamy takich samych, ale upatrzyłam trzy, które mogłabym mieć natychmiast Pozdrawiam.
iwonadm 17:52, 12 lip 2017

paniprzyroda napisał(a)
Przejrzałam kilkanaście stron wstecz. Masz cudnie zdrowe i piękne róże. Nie mogę zaglądać do wątków różanych bo pojawiają się kolejne chciejstwa, a miejsca brak.
Chyba iż zacznę sadzić na trawniku, pojedynczo Całkiem serio dziś rozważałam taką opcję. Tylko eM tego nie strawi
Jesteś zadowolona z Petticoat? U mnie w drugim roku wybujała i pokłada się, a przekwitające kwiaty nie zachwycają. Ile lat mają Twoje Aspiryna i Artemis? To pojedyncze krzaczki? Jak wysoka jest Aspiryna u Ciebie?
Wiele róż mamy takich samych, ale upatrzyłam trzy, które mogłabym mieć natychmiast Pozdrawiam.

Dziękuję za miłe słowa. Ja lubię wchodzić na inne różane wątki Ciebie też czasami odwiedzam
Z Petticoat też nie jestem zadowolona, podobają mi się jej kwiaty, ale wygląd krzaczka pozostawia wiele do życzenia, miała to być rabatówka a strzeliła ogromym biczem ponad metr. Do tego jest mega mega kolczasta. Po kwitnieniu skróciłam do 60 cm, zobaczymy co z tego wyniknie.

Aspirynę mam ze cztery sezony, sporo podrosła, ale lubię ją ponieważ cała jest w kwiatach ładnie trzyma fason. Mam tam 3 krzaczki.

Artemis ma 3 sezon jest świetna mam 5 krzaczków

Kasiolaaa 08:04, 13 lip 2017

Kocham patrzec na twoje roze Iwonko
iwonadm 17:18, 13 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Kocham patrzec na twoje roze Iwonko

iwonadm 20:28, 13 lip 2017

Korzystajmy z pełni lata
Liliowce
iwonadm 20:30, 13 lip 2017