Domi... Ty się nieźle przygotowałaś do premiery na ogrodowisku Zarejestrowana w listopadzie, ale fotki robiłaś już chyba od kilku sezonów Fajnie tak pooglądać słoneczne fotki w szary dzień.
Dokładnie tak było.. widziałam co wy tutaj pokazujecie, więc trzaskałam fotki, żebym miała co pokazywać jak już zdecyduję się na ten czyn zalogowania się tutaj
fotki są z 2012 i 2013r., ale tata podrzuca mi też zdjęcia ze starszych sezonów, więc pewnie zrobię kiedyś jakieś podsumowania z powstawania stawu i jego otoczenia
dzięki Martuś za wizytę ja też się pocieszam tymi słonecznymi fotkami...
to jest macierzanka piaskowa oraz cytrynowa jeszcze dziś, spacerując po ogrodzie mówiłam, że to moja ulubiona roślina skalniakowa pokażę jeszcze kilka jej zdjęć w pełnym rozkwicie
Zdjęcia piękne Co to za kwiatki białe Podpisu nie umiem zrobić Siedziałem raz od 20 do 24 i kombinowałem i nic Z nerwów miałem się tu więcej nie pokazywać Ale miło jak ktoś się do mnie odezwie więc zostaję
Dziękuję bardzo Gosia już odpowiedziała, że to dzwonek ja znałam zawsze pod nazwą campanula.
Po drugiej stronie skalniaka rośnie właśnie fioletowy, więc Gosia nieźle trafiła..
Byłam w Twoim wątku i tam zostawiłam wiadomość dot. podpisu.