Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od ogrodu do łąki i stawu

Od ogrodu do łąki i stawu

dominika_rew 10:53, 11 sty 2014

Czerwiec 2013r.

Zielona 10:58, 11 sty 2014

Domi... Ty się nieźle przygotowałaś do premiery na ogrodowisku Zarejestrowana w listopadzie, ale fotki robiłaś już chyba od kilku sezonów Fajnie tak pooglądać słoneczne fotki w szary dzień.
dominika_rew 11:16, 11 sty 2014

Zielona napisał(a)
Domi... Ty się nieźle przygotowałaś do premiery na ogrodowisku Zarejestrowana w listopadzie, ale fotki robiłaś już chyba od kilku sezonów Fajnie tak pooglądać słoneczne fotki w szary dzień.

Dokładnie tak było.. widziałam co wy tutaj pokazujecie, więc trzaskałam fotki, żebym miała co pokazywać jak już zdecyduję się na ten czyn zalogowania się tutaj
fotki są z 2012 i 2013r., ale tata podrzuca mi też zdjęcia ze starszych sezonów, więc pewnie zrobię kiedyś jakieś podsumowania z powstawania stawu i jego otoczenia
dzięki Martuś za wizytę ja też się pocieszam tymi słonecznymi fotkami...
yolka 17:48, 11 sty 2014

Ja nazywa się ta roslina płożąca kwitnaca fioletowo?
dominika_rew 19:08, 11 sty 2014

yolka napisał(a)
Ja nazywa się ta roslina płożąca kwitnaca fioletowo?

to jest macierzanka piaskowa oraz cytrynowa jeszcze dziś, spacerując po ogrodzie mówiłam, że to moja ulubiona roślina skalniakowa pokażę jeszcze kilka jej zdjęć w pełnym rozkwicie

Lipiec 2013r.

bartek_luberda 21:26, 11 sty 2014

Zdjęcia piękne Co to za kwiatki białe Podpisu nie umiem zrobić Siedziałem raz od 20 do 24 i kombinowałem i nic Z nerwów miałem się tu więcej nie pokazywać Ale miło jak ktoś się do mnie odezwie więc zostaję
malgorzata_s... 21:30, 11 sty 2014

Pozdrawiam Dominiko macierzankę też uwielbiam ma cudowny zapach jak się potrze To białe to Dzwonek Karpacki jest również fioletowy Pozdrawiam Bartku.
dominika_rew 23:06, 11 sty 2014

bartek_luberda napisał(a)
Zdjęcia piękne Co to za kwiatki białe Podpisu nie umiem zrobić Siedziałem raz od 20 do 24 i kombinowałem i nic Z nerwów miałem się tu więcej nie pokazywać Ale miło jak ktoś się do mnie odezwie więc zostaję

Dziękuję bardzo Gosia już odpowiedziała, że to dzwonek ja znałam zawsze pod nazwą campanula.
Po drugiej stronie skalniaka rośnie właśnie fioletowy, więc Gosia nieźle trafiła..
Byłam w Twoim wątku i tam zostawiłam wiadomość dot. podpisu.

dominika_rew 23:07, 11 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pozdrawiam Dominiko macierzankę też uwielbiam ma cudowny zapach jak się potrze To białe to Dzwonek Karpacki jest również fioletowy Pozdrawiam Bartku.

O tak, macierzanka to moja faworytka pod każdym względem dzwonek jest zaraz po niej
Pozdrowionka!
malgorzata_s... 23:10, 11 sty 2014

dominika_rew napisał(a)

O tak, macierzanka to moja faworytka pod każdym względem dzwonek jest zaraz po niej
Pozdrowionka!

Dzwonek karpacki to po prostu Campanula carpatica campanula to dzwonek