Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

tusiawka 22:20, 26 lut 2015

Zawsze moje ulubione róże to wielkokwe były ale, że całą zimę wałkiwałam programy ogrodnicze BBC, to Austinki mnie też ciągną. Decyzji na razie brak.
Majena 10:11, 27 lut 2015

O Matko Ewcia jak długo mnie tu nie było!!!a tu tyle do nadrabianiaI fryzurka nowa-ślicznie!(ładnemu we wszystkim łądnie)Wiosno przybywaj!!i Ikea katowicka oblęzona przez ogrodowiczki bedzieBuziam i macham!!!!
Gabrysia_ 12:59, 27 lut 2015

Ewcia wracam wybudzona ze snu zimowego, i co widzę?...włosy ścięte,ale jak to mówią kobieta zmienną jest
Buziaki
ewakatowice 14:49, 27 lut 2015

baraga1904 napisał(a)
...trendy szybko przemijaja, róże nigdy
...pozdrawiam Ewuś

Kiedy w końcu przestanie padać????

Nie chcę Ciebie martwić ale prognozy są mało korzystne na początek marca…
Mocno ściskam!
ewakatowice 14:54, 27 lut 2015

ren133 napisał(a)
Witaj Ewo,
Ślicznie u Ciebie i ... tak gwarno i wesoło
Bardzo ładnie zagospodarowałaś sobie ogród i pięknie masz na tarasie. Bardzo podobają mi się Twoje meble tarasowe. Są super! Czy mogłabyś powiedzieć gdzie można takie dostać?

Wesoło i gwarno bo my taką ogrodową wesołą „bada’ jesteśmy
Komplementy dotyczące zagospodarowania m2 bardzo miłe ale troszkę na wyrost, jeszcze potrzeba trochę czasu aby ogródek dojrzał jak i moje umiejętności
Meble tarasowe kupiłam w Obi

ewakatowice 14:57, 27 lut 2015

tusiawka napisał(a)
Zawsze moje ulubione róże to wielkokwe były ale, że całą zimę wałkiwałam programy ogrodnicze BBC, to Austinki mnie też ciągną. Decyzji na razie brak.

Rozumiem doskonale, sama jestem nie zdecydowana. To co jednego dnia wydaje mi się przebłyskiem mojego ogrodowego geniuszu to już wieczorem śmieszy mnie samą.
Tyle rozważania, wątpliwości a potem … ile radości
ewakatowice 14:59, 27 lut 2015

Majena napisał(a)
O Matko Ewcia jak długo mnie tu nie było!!!a tu tyle do nadrabianiaI fryzurka nowa-ślicznie!(ładnemu we wszystkim łądnie)Wiosno przybywaj!!i Ikea katowicka oblęzona przez ogrodowiczki bedzieBuziam i macham!!!!

Cześć Majenko,
W końcu przebudziłaś się po zimie i dobrze, że jesteś!
Oj, czekam czakam na wiosnę… na to kopanie, na ziemię za pazurkami, cięcie bukszpanów…

ewakatowice 15:00, 27 lut 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Ewcia wracam wybudzona ze snu zimowego, i co widzę?...włosy ścięte,ale jak to mówią kobieta zmienną jest
Buziaki

Gabrysiu, no w końcu jesteś!
Tęskniłam
ren133 15:13, 27 lut 2015

ewakatowice napisał(a)

Wesoło i gwarno bo my taką ogrodową wesołą „bada’ jesteśmy
Komplementy dotyczące zagospodarowania m2 bardzo miłe ale troszkę na wyrost, jeszcze potrzeba trochę czasu aby ogródek dojrzał jak i moje umiejętności
Meble tarasowe kupiłam w Obi

Skroma Napisałam na priv
nicol21 18:31, 27 lut 2015

Może się i śmiejesz ze swoich pomysłów, ale jak w końcu coś poczynisz to jest rewelacyjne.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies