Ewuś, ja mam trochę większe zasoby. Pracuję w McD, a u nas kawy to sprzedajemy na hektolitry więc i fusów dostatek Dzięki wielkie za radę. Znając moje zamiłowanie do poprawiania życia moich roślinek sypałabym codziennie takie ilości, że padłyby od nadmiaru azotu
Ale Patyś, jeszcze maliny mu wyrosły Ewka cudownie w całym ogrodzie.
co tak ładnie kwitnie? jejku ile ja jeszcze nie znam roślin
Ewciu ale rozkwit u Ciebie rozbudowa w planach miło czytac tylko daleko nie uciekaj szukam niskiej kosodrzewiny , podrzuc cos jak masz pomysła
To chyba azalia.
o jak słodko że macie takie słodziutkie nazwy dla roślin U mnie co najwyżej jest " ten krzak, tamten krzaczok, ten badyl". Ale małe progresy są... ostatnio w drodze gdzieś: o zobacz, mają tylko parę takich tulipów jak u nas... Ale patyczek prezentuje się bardzo dostojnie, nawet jeśli z hiszpani się wywodzi
Jeszcze za wcześnie na skracanie, ale jak cię łapki świerzbią..
No leniuszkiem to może nie, bo ja potomkini Ślązaków przecież jestem! Moja Mama piłowała z porządkiem od małego, nienawidziłam tego, a teraz sama piłuję… Chłopaków i siebie Aż czasem bym chciała umieć odpuścić i iść spać np. ze zlewem pełnym brudnych naczyń. Ale ciast, tak jak Ty to ja nie piekę!
Wszystko cudne Ewuś - patyś, burgund & pomarańcz, kanciki, krwiste azalie i zadbane pazurki Lubię to!
tusiawka skoro i ty obrywasz, to wytłumaczcie jak krowie na rowie po co to czynicie.