Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie » Edycja postu

Życie w wiejskim ogrodzie

Alisonek 22:24, 06 cze 2014

No spróbowałbyś być niezadowolony ze swojego warzywnika, przeciez on jest cudny!
Napia 22:42, 06 cze 2014

Przemku,
zdjęcia dopiero pokazują, ile pracy musiałeś włożyć, by warzywnik była taki pięęęękny
A ja mam jeszcze małą prośbę, czy obsadziłeś swoje skrzynki na płocie i mógłbyś je pokazać I balię (?) z hostami. I już o nic więcej nie proszę
Dziękuję i pozdrawiam
Nallar 22:58, 06 cze 2014

Tak tak pokazuj chętnie popatrzymy, a było na co. Na odpowiedź od producenta tych ogrodzeń się nie doczekałam.
Gardener27 00:06, 07 cze 2014

Alisonek napisał(a)
No spróbowałbyś być niezadowolony ze swojego warzywnika, przeciez on jest cudny!

No przecież jestem dumny jak paw

Alu moje dyniowate też zawiodły Miałem własne sianie z ubiegłego roku i chyba coś z nim nie tak ale się nie martwię bo na tym miejscu posadzę chryzantemy

Gardener27 00:17, 07 cze 2014

Napia napisał(a)
Przemku,
zdjęcia dopiero pokazują, ile pracy musiałeś włożyć, by warzywnik była taki pięęęękny
A ja mam jeszcze małą prośbę, czy obsadziłeś swoje skrzynki na płocie i mógłbyś je pokazać I balię (?) z hostami. I już o nic więcej nie proszę
Dziękuję i pozdrawiam

Agnieszko bardzo dziękuję Dzisiaj dopiero jak wkleiłem zdjęcia warzywnika przed i po zauważyłem jak bardzo zmieniło się to miejsce

Skrzynki na płotek są już obsadzone i grzecznie czekają jak bratki przekwitną to podmienię

Bali pstryknę jutro fotkę bo zmieniła miejsce Kiedyś była tutaj i prezentowała się tak

Pozdrawiam

Gardener27 00:21, 07 cze 2014

Nallar napisał(a)
Tak tak pokazuj chętnie popatrzymy, a było na co. Na odpowiedź od producenta tych ogrodzeń się nie doczekałam.

Zdjęcia z tą moją niewykoszoną trawą ? Będzie ciężko na razie

O to szkoda że tak lekceważą klienta może spróbuj u innego producenta Widziałem że jest parę firm o ciekawym asortymencie

Pozdrawiam
asiach 00:22, 07 cze 2014

Ten płot z kwaitkami to jak w książce Alicja w Krainie Czarów
Ładnie czarujesz !!!
Napia 00:24, 07 cze 2014

Gardener27 napisał(a)

Agnieszko bardzo dziękuję Dzisiaj dopiero jak wkleiłem zdjęcia warzywnika przed i po zauważyłem jak bardzo zmieniło się to miejsce

Skrzynki na płotek są już obsadzone i grzecznie czekają jak bratki przekwitną to podmienię

Bali pstryknę jutro fotkę bo zmieniła miejsce Kiedyś była tutaj i prezentowała się tak

Pozdrawiam

Przemku,
te widoki to miód na moje serce Pelargonie silne, takie dorodne, ja kupiłam jakieś wydelikacone. I zamiast komarzycy dałam bluszczyk kurdybanek variegata, też ładnie. Widzę, że w donicach posadziłeś lawendę. Czy to francuska anouk? Jest śliczna też ją mam
Pozdrawiam i dobrej nocy
Gardener27 00:27, 07 cze 2014

asiach napisał(a)
Ten płot z kwaitkami to jak w książce Alicja w Krainie Czarów
Ładnie czarujesz !!!

Asiu bardzo dziękuję Jak zawsze spotykamy się po północny Przed chwilą byłem na tarasie Jest ciepło, księżyc oświetla ogród a w powietrzu unosi się zapach kwiatów i brzęczenie owadów Jednym słowem romantycznie

Pozdrawiam
Gardener27 00:32, 07 cze 2014

Napia napisał(a)

Przemku,
te widoki to miód na moje serce Pelargonie silne, takie dorodne, ja kupiłam jakieś wydelikacone. I zamiast komarzycy dałam bluszczyk kurdybanek variegata, też ładnie. Widzę, że w donicach posadziłeś lawendę. Czy to francuska anouk? Jest śliczna też ją mam
Pozdrawiam i dobrej nocy

Moje pelasie z giełdy kwiatowej Zdrowe i dorodne Mam nadzieję że mnie nie zawiodą bo dla nich zrezygnowałem z begonii Zasilaj swoje nawozem do pelargonii to nabiorą wigoru i będzie ok

Po bluszczyk jutro wybieram się na targ ale jak ja rano wstanę ?

Tak to lawenda francuska Pierwszy raz u mnie gości Zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia w Lidlu i była przeceniona z 10 na 6 zł

Dobrej nocy