Przemku,
zdjęcia dopiero pokazują, ile pracy musiałeś włożyć, by warzywnik była taki pięęęękny
A ja mam jeszcze małą prośbę, czy obsadziłeś swoje skrzynki na płocie i mógłbyś je pokazać I balię (?) z hostami. I już o nic więcej nie proszę
Dziękuję i pozdrawiam
Alu moje dyniowate też zawiodły Miałem własne sianie z ubiegłego roku i chyba coś z nim nie tak ale się nie martwię bo na tym miejscu posadzę chryzantemy
Przemku,
te widoki to miód na moje serce Pelargonie silne, takie dorodne, ja kupiłam jakieś wydelikacone. I zamiast komarzycy dałam bluszczyk kurdybanek variegata, też ładnie. Widzę, że w donicach posadziłeś lawendę. Czy to francuska anouk? Jest śliczna też ją mam
Pozdrawiam i dobrej nocy
Asiu bardzo dziękuję Jak zawsze spotykamy się po północny Przed chwilą byłem na tarasie Jest ciepło, księżyc oświetla ogród a w powietrzu unosi się zapach kwiatów i brzęczenie owadów Jednym słowem romantycznie
Moje pelasie z giełdy kwiatowej Zdrowe i dorodne Mam nadzieję że mnie nie zawiodą bo dla nich zrezygnowałem z begonii Zasilaj swoje nawozem do pelargonii to nabiorą wigoru i będzie ok
Po bluszczyk jutro wybieram się na targ ale jak ja rano wstanę ?
Tak to lawenda francuska Pierwszy raz u mnie gości Zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia w Lidlu i była przeceniona z 10 na 6 zł