Przemek - ja nie zdążyłam wysiać rozplenice jednoroczne i uznałam, że nasionka poczekają do przyszłego roku, więc jak chcesz to mogę reversem Ci podesłać jeśli straciłeś swoje... Przy okazji mogę też Ci podesłać pełne orliki białe i czarne i różowe pomponiaste. Chcesz ? I czy nadal reflektujesz na kępkę białych niskich marcinków ? Bo to teraz czas najwyższy na dzielenie...
Tych hitów jest dużo więcej, pojawiają się wraz z kolejnymi miesiącami
Marta u Ciebie jest wiele więcej fajnych roślin o których do tej pory nie miałem pojęcia
Zarówno orliki jak i naparstnice możesz sama wysiać o tej porze roku, zakwitną w następnym sezonie
Madziu miło mi że mnie odwiedziłaś Parę tylko zdjęć się pojawiło bo gdy wracam do domu już jest praktycznie noc Naparstnice rosną u mnie z dala od brzegów rabat wiec myślę że jest bezpiecznie
Masz nosa, trochę się złych rzeczy w rodzinie wydarzyło i stąd mój brak czasu ale to nie miejsce by o tym mówić Najważniejsze że wszystko powoli zmierza w dobrą stronę
Hej Sylwia No może nie ładnie ale nie zależy to ode mnie Siła wyższa
Widziałem te ładny u Ciebie naparstnic i nie tylko W takiej ilości robią ogromne wrażenie
Owszem dzień może i długi ale i tak za krótki by wszystko ogarnąć