zabaewa
13:02, 29 sty 2013

To mój pierwszy post w moim wątku. Tytuł - jest troszkę przewrotny - głównie wątek będzie dotyczyć mojego ogrodu ale również mojego męża, który również go współtworzy i kocha no i również naszej suni o imieniu Maya (czyli Maya w ogrodzie
). Maya również kocha ogród, tylko po psiemu i jak przystało na Mayę w ogrodzie ugania się za wszelkimi motylkami, pszczółkami i innymi fruwającymi stworkami nie patrząc zupełnie na rabaty, rośliny itp... A już jak zobaczy spryskiwacz to zupełnie dostaje małpiego rozumu 
Przewrotność tytułu będzie objawiać się również w zamieszczanych zdjęciach - te będą dokumentować rośliny z mojego poprzedniego ogrodu, obecnego ogrodu jak i ogrodów, które odwiedzałam w trakcie podróży. Mam nadzieję, że nie będziecie mi brać tego za złe.
Ponieważ ponoć cierpicie zimą na brak zdjęć - kilka moich prac pokażę Wam w najbliższym czasie. Zacznę już teraz

To miłego oglądania życzę

Przewrotność tytułu będzie objawiać się również w zamieszczanych zdjęciach - te będą dokumentować rośliny z mojego poprzedniego ogrodu, obecnego ogrodu jak i ogrodów, które odwiedzałam w trakcie podróży. Mam nadzieję, że nie będziecie mi brać tego za złe.
Ponieważ ponoć cierpicie zimą na brak zdjęć - kilka moich prac pokażę Wam w najbliższym czasie. Zacznę już teraz

To miłego oglądania życzę