Wiosna u mnie w tym roku była nieskromnie powiem na bogato za sprawą kilku tysięcy cebulowych a głównie tulipanów Na jesień będę sadził kolejne Oferty internetowe już są dostępne
Wstyd się przyznać ale poniewieram go po ogrodzie strasznie a trzonek jest nadal idealny i wygląda jak nowy. Kanciki muszę odnowić bo trawa już sięga do obrzeży. Wyrównałam ostatnio kostki w trawniku, różnica ogromna
Szanuj go bo sprzęt porządny a nie wiadomo czy będzie można go jeszcze gdzieś dostać Ja mam obecnie Fiskarsa ale to badziewie jest, wygina się w każdą stronę jak mocniej przycisnę
Przycięta darń na brzegach podnosi wartość estetyczną trawnika ale trzeba być w tej czynności systematycznym a nie zawsze jest na to czas i dużo z tym pracy niestety Ja kanickuję tylko na wiosnę, potem po każdym koszeniu przycinam wasy trawnika nożycami i tak jakoś utrzymuje linie rabat do końca sezonu w ładzie
Asiu musi być stabilny trzonek bo czasem na nim przenosi się duże ciężary
Półksiężycowaty nóż powinien być raczej większy, będziesz mogła zrobić głębszy kancik Kiedyś u nas można było na forum kupić w sklepie ale już go nie ma Poszukaj stacjonarnie a jak Ci się nie uda to zamów przez internet
Ja mam nóż jakiejś polskiej firmy, kupiony w ogrodniczym za około 38zł. Jest bardzo mocny i stabilny. Robię nim kancik 2 razy w roku wiosną i latem. Ten sprzęcik ułatwia pracę