Mój nóż do kantów też w podobnej cenie ale jak na mnie zbyt delikatny, aż dziw że jeszcze go posiadam w jednym kawałku Muszę zainwestować w coś lepszej jakości
Wielkie WOOOOW Kamilo jesteś niesamowita !!! Ta kostka wygląda imponująco Profeska w każdym calu Dobrze że podrzuciłaś linki bo tak by przepadło i o niczym bym nie wiedział Jestem pod ogromnym wrażeniem Bohater z Ciebie jak nic, nie tylko domu !!!
Gracki padły, ML też Nie były to nowe nasadzenia, poprzednie zimy dobrze zniosły a tej nie No cóż ... nie było śniegu, mrozy trzaskały po -20 *C i chyba je załatwiły
U mnie wszędzie w całym ogrodzie glina Jest to dobra ziemia ale ciężka i nieprzepuszczalna Cały czas ją wzbogacam za pomocą kompostu ale nie jestem w stanie wytworzyć takiej ilości by na wszystko wystarczyło Zazwyczaj kompost wykorzystuję do ściółkowania rabat i zaprawiania dołków pod nowe nasadzenia
Mnie podczas ŚDM nie będzie bo mam wtedy wakacje Znajomi mieszkający w Krakowie raczej uciekają z miasta jak najdalej Jak naprawdę będzie czas pokaże ale też myślę że nie taki diabeł straszny
Hejka tak sobie dzisiaj pomyślałam (czasami mnie to dopada ) że to przeze mnie takie mało ogrodowe tematy i imprezy w Twoim wątku. Postaram się poprawić, ale nie obiecuję