Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 19:12, 16 sie 2016

Ewa777 napisał(a)

Mnie zachwycają Twoje hortensje, zdjęcia ze stołem i ławeczką to po prostu katalogowe To doszło trochę słońca przeze mnie wysłanego do Ciebie?

Ewo dziękuję za słonko Trochę się pogubiło ale dotarło
Hortensje bukietowe o tej porze najładniejsze gdy się delikatnie przebarwiają choć nie wszystkie odmiany
Jeszcze trochę a w ogrodzie pojawią się dynie jako dekoracja bo warzywnik obrodził w tym roku pod ich względem
Gardener27 19:14, 16 sie 2016

Lukasz2013 napisał(a)
Pięknie Przemo

Mysza napisał(a)
Przemku ślicznie jest. I ile kolorówWzdycham...

Dominika11 napisał(a)
Twoje hortensje i trawy mnie powalają

Dzięki kochani za słowa uznania
Gardener27 19:17, 16 sie 2016

amelia_b napisał(a)
Przemciu rabata trawkowa w warzywniaku (dobrze pamiętam?) jest cudowna, lekka, zwiewna, ale musi być niebanalny efekt jak wiatr zawieje nie dość że tańczą to jeszcze śpiewają.

Dobrze pamiętasz spryciulo Rabata preriowa bo tak ją dziewczyny nazwały zmienia się z tygodnia na tydzień, spiewa i tańczy jak wiatr zawieje Obecnie króluje tam werbena patagońska i trawy
Gardener27 19:20, 16 sie 2016

kamila66 napisał(a)
Wrzosy w metalowym niebieskim wiadrze Zwyczajność zamieniasz w niezwyczajność Pięknie

Kamilo to takie śmieszne doniczki z uchwytami przypominające wiaderka Są trzy obok siebie powieszone na bramce wejściowej do ogrodu Obecnie są w nich wrzosy a co będzie później to melodia przyszłości
Mirka 19:22, 16 sie 2016

Gardener27 napisał(a)

Mireczko trawy dopiero się rozkręcają, stać je na więcej ale to bardziej we wrześniu będzie widać
Jesteś kolejną osobą która mówi że u niej stipa nie chce rosnąć Ciekawe dlaczego ?
Odpozdrawiam
Ja w zeszłym roku miałam piękną stipę w tym roku też wysiewałam i jak była w.doniczkach to ok.jak posadziłam.do ziemi przestała rosnąć.Ot i to jest zagadka co jej nie pasowało może za mokro miała.
Gardener27 19:26, 16 sie 2016

malgol napisał(a)
Przepiękne te kwitnące trawy! I hortensje! Masz wszystkie moje ulubione rośliny Będę często zaglądać i może cos zgapię do swojego ogrodu
Tak nawiasem mówiąc jak oglądam te Wasze Ogrodowiskowe ogrody to mam zamiar wszystko u siebie zmienić
Pozdrawiam

Ja tych ulubionych roślin mam bardzo dużo Dwa lata mi zeszło by to wszystko uporządkować na rabatach tak by do siebie pasowało unikając chaosu
Gosia a co Ty byś chciała u siebie w ogrodzie zmieniać ? jak wszystko masz na swoim miejscu Oglądając zdjęcia z Twojego ogrodu mam wrażenie że projektował go uznany projektant
Odpozdrawiam
Gardener27 19:29, 16 sie 2016

Dorota123 napisał(a)
Twój ogród jak zwykle zachwyca, jest wręcz pokazowy. Jak można mieć tak perfekcyjnie zadbany ogród, no jak?

Dorotko on nie taki doskonały i nigdy nie będzie, cały czas trzeba coś poprawiać bo niby w założeniach miało być ok a w realu wyszło zupełnie inaczej
AsiaK_Z 21:43, 16 sie 2016

Gardener27 napisał(a)

Asiu prawie nie spałem Wróciłem o pierwszej z imprezy potem komar szalał w sypialni i już trzeba było wstawać do pracy

Podziękował Ty wiesz

Teeeeej, z impry wróciłeś i komar Ci przeszkadzał? No to słaba ta zabawa a komara trza było gazetą za...trzasnąć
Gardener27 21:47, 16 sie 2016

Masz rację Co to za impra gdy trzeba o pierwszej wracać do domu
Komar to chyba do dziś na wolnym wybiegu ale już mu nie przepuszczę, Raida odpalę
AsiaK_Z 21:49, 16 sie 2016

No włacha, też mam taki cud techniki