Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

malgol 10:57, 16 sie 2016

Przepiękne te kwitnące trawy! I hortensje! Masz wszystkie moje ulubione rośliny Będę często zaglądać i może cos zgapię do swojego ogrodu
Tak nawiasem mówiąc jak oglądam te Wasze Ogrodowiskowe ogrody to mam zamiar wszystko u siebie zmienić
Pozdrawiam
Dorota123 13:55, 16 sie 2016

Twój ogród jak zwykle zachwyca, jest wręcz pokazowy. Jak można mieć tak perfekcyjnie zadbany ogród, no jak?
Dominika11 13:59, 16 sie 2016

Twoje hortensje i trawy mnie powalają
Gardener27 18:53, 16 sie 2016

Flower1 napisał(a)
Przemuś cudnie kolorowo u Ciebie !ale masz rozpielnice, u mnie trawy stoją w miejscu. Nie wiem może coś robie nie tak, rozpielnica u mnie pierwszy rok może dlatego.

Madziu rozplenic faktycznie u mnie sporo bo najbardziej podobają mi się ze wszystkich traw Niby to niewymagające byliny ale jak mają żyzną ziemię i dostęp do wody rosną olbrzymie Przykładowo, odmiana Moudry w jednym miejscu z kwiatostanem na 1 m wysokości a w innym już tylko 0.5 m a były wszystkie w tym samym czasie sadzone
Madziu jeśli masz młode sadzonki to one też potrzebują czasu by nabrać masy W następnym sezonie będą dużo większe tylko o nie dbaj
Gardener27 18:54, 16 sie 2016

Warmia napisał(a)
A Ten znowu swoje

Ten typ już tak ma
Gardener27 18:56, 16 sie 2016

Monka napisał(a)
Ty to chyba chcesz nasz bardzo zdenerwować swoim ogrodem :

Nie miałem takiego zamiaru
Gardener27 19:02, 16 sie 2016

lindsay80 napisał(a)
Nasyciłam oczy Twoimi cudownościami. Zawsze w Twoich zdjęciach jest tyle ciepłych barw i promieni słońca - uwielbiam to!
Ogród dopieszczony, w donicach jesienne nasadzenia, no no... nic tylko brać z Ciebie przykład!
Zyczę, żeby jutro pierwszy dzień w pracy po długim urlopie nie był szokiem

Wczoraj robienie zdjęć było mocno utrudnione bo słońce nie mogło się zdecydować czy chce świecić czy może schować się za chmury
Wrzosy i chryzantemy goszczą już od dwóch tygodni w donicach Zwiastują zbliżającą się wielkimi krokami jesień
Dzisiejszy dzień w pracy był skokiem na głęboką wodę Miesięczna przerwa wybiła mnie z rytmu, coś czuję że ciężko mi będzie wrócić do tej rzeczywistości ale jutro już środa czyli bliżej weekendu
Gardener27 19:04, 16 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)
A wstaniesz jutro do pracy po takim długim urlopie?
Ogród? Ty wieeeeeeeeesz

Asiu prawie nie spałem Wróciłem o pierwszej z imprezy potem komar szalał w sypialni i już trzeba było wstawać do pracy

Podziękował Ty wiesz
Gardener27 19:05, 16 sie 2016

jazzy napisał(a)
Bardzo energetyczny, pozytywny i kolorowy ogród masz Aj lajk
Zdjęcia oczywiście w pytkę, jak zawsze

He he he Uśmiałem się z tego określenia Podziękował za łapkę w górę
Gardener27 19:08, 16 sie 2016

Mirka napisał(a)
Jestem chora od oglądania twoich kwitnących traw.U mnie w tym roku nawet stipa nie chcę rosnąć. Nie no żartuję ☺Przemku sierpniowe foty super☺Pozdrawiam ☺

Mireczko trawy dopiero się rozkręcają, stać je na więcej ale to bardziej we wrześniu będzie widać
Jesteś kolejną osobą która mówi że u niej stipa nie chce rosnąć Ciekawe dlaczego ?
Odpozdrawiam