Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 18:03, 31 paź 2016

mirkaka napisał(a)
Masz ten dryg, i do kompozycji i do zdjęć Widzę że zmieniłeś rabatę przy warzywniaku, kiedyś były tam łany żurawek Chyba że są jeszcze tylko nie załapały się na zdjęcie

Mireczko staram się ale wiesz , różnie to wychodzi
Rabata o której wspominasz ma ponad 30 m długości i jest tam cała masa żurawek tylko na ostatniej sesji się nie załapały na zdjęciach
W sezonie tak się prezentują ...

frezja 18:05, 31 paź 2016

Przemku, u Ciebie jeszcze tyle kwiecia...niech ten jesienny czas nadal trwa
Gardener27 18:13, 31 paź 2016

nicol21 napisał(a)
Fajnie, że pokazałeś plan ogrodu - do tej pory miałam wrażenie, że masz nieograniczony teren działania, a tu jednak jakoś tam ograniczona powierzchnia jest. Bardzo ładnie to wszystko skomponowałeś.

Dziś dorzuciałam kolejne zdjęcia [tych samych] klonów, jeśli chcesz popatrzeć jak one się prezentują. ale nie wiem, co Ci mogę polecić bo ja dalej laik jestem no i kwestia co Tobie się podoba i pasuje. Sam musisz zdecydować hahaha!

Ewelinko pokazałem jedynie część działki która jest ogrodem i faktycznie tu już ciasno Do dyspozycji mam jeszcze 1.5 ha ziemi ale tam raczej ogrodu nie będzie bo musiałbym zatrudnić sztab ludzi do jego utrzymania

Serdecznie dziękuję za przegląd klonów u Ciebie, oczywiście byłem i ciężko mi się zdecydować na coś konkretnego Długie wieczory przede mną więc będzie czas do namysłu
Gardener27 18:18, 31 paź 2016

frezja napisał(a)
Przemku, u Ciebie jeszcze tyle kwiecia...niech ten jesienny czas nadal trwa

Ewo coraz mniej do pokazywania Po wczorajszej wichurze prawie wszystkie liście odleciały z krzewów i drzew Donice z trawami i hortensjami ogrodowymi już w domku ogrodnika schowane na zimę W następnym tygodniu u mnie zapowiadają opady śniegu Buu ...
Gardener27 18:25, 31 paź 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Podpisuję się pod petycją w sprawie wizytówki tym bardziej, że kiedyś tam już ją obiecałeś

AsiaK_Z napisał(a)
Temat wraca jak bumerang, a Przemko uparty jak .... Nie wiadomo co Kolegę może przekonać

Się zrobi, tylko muszę się bardziej zorganizować i ogarnąć miliony folderów ze zdjęciami z sezonu
Nallar 18:41, 31 paź 2016

Wpisuję się na listę oczekujących na wizytówkę.
iwka 18:47, 31 paź 2016

Przemku a Ty dyńki to masz swoje? głupie pytanie, pewnie tak możesz polecić jakąś fajną ozdobną odmianę, takie małe bym sobie w przyszłym roku posiała
Gardener27 18:51, 31 paź 2016

Nallar napisał(a)
Wpisuję się na listę oczekujących na wizytówkę.

Oszzz Ty , lista coraz dłuższa
amelia_b 18:53, 31 paź 2016

iwka napisał(a)
Przemku a Ty dyńki to masz swoje? głupie pytanie, pewnie tak możesz polecić jakąś fajną ozdobną odmianę, takie małe bym sobie w przyszłym roku posiała
mi się te małe białe podobają
Gardener27 18:54, 31 paź 2016

iwka napisał(a)

Iwonko wszystkie dynie oczywiście własnoręcznie wyhodowane w warzywniku
Ja nie zbieram nasion i z poleceniem jakiejś konkretnej odmiany mi będzie ciężko bo każdego roku kupuję torebkę z mixem dyń ozdobnych i one zawsz są nie za duże nie za małe lecz w sam raz do dekoracji