Z taką lekkością i ogromnym wyczuciem bawisz się kolorem i faktuRa zazdrsaszczam wyczucia ja się dopiero uczę roślin a Ty mistrzu jesteś w tem temacie ))
Zdjęcia nowe by się zdały bo te chyba sprzed dwóch tygodni i już nieaktualne.
Ostatnie kwiaty szafirków dziś ogołociłem robiąc porządki na rabatach, na kolejne trzeba czekać cały rok ale tych z każdym następnym coraz więcej i to mnie bardzo cieszy.
Aleja tulipanów to już wspomnienie, teraz tam dominują czosnki a potem mix bylin.
Myślałem że wspominałem coś na ten temat
Co mi tu pufasz ? łobuzie
Wiosna to zdecydowanie moja ulubiona pora roku. Po długim przestoju ogrodowym jakim jest zima wszyscy czekamy na pierwsze kolory, które będą cieszyć nasze oczy. Z tym komponowaniem rabat to różnie mi wychodzi, mało jest takich roślin które nie były przesadzane parę razy nim znalazły się na odpowiednim miejscu. Czasy się zmieniły, przywiązujemy większą uwagę do tego jak wyglądamy, mieszkamy i również dotyczy to naszych ogrodów, dzięki czemu zmieniają się na lepsze. Pozdrawiam
Gosiu nie mam parcia na szkło, nawet telewizji nie oglądam. Wystarczy mi tylko dzielenie się z Wami moim miejscem na ziemi.
U mnie już wszystkie czosnki rozkwitły, mam nadzieję że będę się nimi cieszył wystarczająco długo.
podziękował
Donice zakupiłem w OBI, mają spory wybór kwadratowych w odcieniach szarości i beżu.
Hej Dominiko Dziękuję za miłe słowa. Staram się dbać o ten skrawek ziemi najlepiej jak tylko mogę.
Aż tak ? Dzięki, to bardzo miłe
Skoro tam mówisz
Ogród już swoje lata ma ale staram się cały czas wprowadzać zmiany by każdy następny sezon był inny od poprzedniego.
Jolu ja amator, cały czas się uczę na swoich błędach, raz wychodzi lepiej a raz gorzej, mam tylko cichą nadzieję że idzie to w dobrym kierunku Dziękuję za docenienie starań
A może jutro, jak znajdę czas bo dzień dziecka zbliża się dużymi krokami a ja nie mam pomysłu na prezent, trzeba będzie jechać do sklepu z zabawkami i coś mi mówi że stamtąd nie wyjdę szybko