Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

dominika_ 15:20, 23 maj 2017

Hej Przemko, Twój ogród jest tak wymuskany, że dech zapiera i buźka sama się śmieje na tak piękny widok
paulina_ns 15:31, 23 maj 2017

Jedyne jakie słowo przychodzi mi do głowy to " WOW!!"
sylwia_slomc... 16:05, 23 maj 2017

Ale Ci tu dziewczyny słodzą, aż miód pomiędzy palcami ścieka No cóż w pełni zasłużyłeś
malkul 14:12, 25 maj 2017

puk puk
kamila66 14:17, 25 maj 2017

Przemku jak co roku masz cudnie niebanalnie
lojalna_ 19:58, 25 maj 2017

Gardener27 napisał(a)

Z taką lekkością i ogromnym wyczuciem bawisz się kolorem i faktuRa zazdrsaszczam wyczucia ja się dopiero uczę roślin a Ty mistrzu jesteś w tem temacie ))
AsiaK_Z 21:39, 25 maj 2017

A może by tak czosnkowe zdjęcia wrzucić?
Lukasz2013 22:26, 27 maj 2017

Pięknie kolego. Pozdrawiam
Gardener27 23:23, 27 maj 2017

iwka napisał(a)
już miałam pisać monit o nowe zdjęcia jak ja mogłam je przegapić
szafirki u mnie też jeszcze kwitną

przy tym, tak jak Asia zemdlałam ale już jest dobrze
jakie to piękne można się gapić i gapić i gapić ...

Zdjęcia nowe by się zdały bo te chyba sprzed dwóch tygodni i już nieaktualne.
Ostatnie kwiaty szafirków dziś ogołociłem robiąc porządki na rabatach, na kolejne trzeba czekać cały rok ale tych z każdym następnym coraz więcej i to mnie bardzo cieszy.
Aleja tulipanów to już wspomnienie, teraz tam dominują czosnki a potem mix bylin.

AsiaK_Z napisał(a)
A nie chwaliłeś się, że udawałeś koguta

Myślałem że wspominałem coś na ten temat

Juzia napisał(a)

Pffffff!!!!

Co mi tu pufasz ? łobuzie

Dorota123 napisał(a)
Wiosna zawsze zachwyca swoimi kolorami, w Twoim ogrodzie jest na prawdę zjawiskowo. Podziwiam Twój ogród, zmysł komponowania roślin, piękne aranżacje w miejscu wypoczynku. Nie wielu jest facetów, którzy tak dbają o własny ogród. Pozdrawiam

Wiosna to zdecydowanie moja ulubiona pora roku. Po długim przestoju ogrodowym jakim jest zima wszyscy czekamy na pierwsze kolory, które będą cieszyć nasze oczy. Z tym komponowaniem rabat to różnie mi wychodzi, mało jest takich roślin które nie były przesadzane parę razy nim znalazły się na odpowiednim miejscu. Czasy się zmieniły, przywiązujemy większą uwagę do tego jak wyglądamy, mieszkamy i również dotyczy to naszych ogrodów, dzięki czemu zmieniają się na lepsze. Pozdrawiam

malkul napisał(a)
Przemo chciałabym twój ogród w programie maja w ogrodzie obejrzeć. Da się zrobić?

Gosiu nie mam parcia na szkło, nawet telewizji nie oglądam. Wystarczy mi tylko dzielenie się z Wami moim miejscem na ziemi.

BasiaLT napisał(a)

W tym upale czosnki mi się rozwinęły w dwa dni. Obawiam się tylko że równie szybko przekwitną.

U mnie już wszystkie czosnki rozkwitły, mam nadzieję że będę się nimi cieszył wystarczająco długo.

ren133 napisał(a)

Miodzio!!!!!!

podziękował

Przemek, gdzie kupowałeś tą szarą donicę?

Donice zakupiłem w OBI, mają spory wybór kwadratowych w odcieniach szarości i beżu.
Gardener27 23:43, 27 maj 2017

dominika_ napisał(a)
Hej Przemko, Twój ogród jest tak wymuskany, że dech zapiera i buźka sama się śmieje na tak piękny widok

Hej Dominiko Dziękuję za miłe słowa. Staram się dbać o ten skrawek ziemi najlepiej jak tylko mogę.

paulina_ns napisał(a)
Jedyne jakie słowo przychodzi mi do głowy to " WOW!!"

Aż tak ? Dzięki, to bardzo miłe

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale Ci tu dziewczyny słodzą, aż miód pomiędzy palcami ścieka No cóż w pełni zasłużyłeś

Skoro tam mówisz

kamila66 napisał(a)
Przemku jak co roku masz cudnie niebanalnie

Ogród już swoje lata ma ale staram się cały czas wprowadzać zmiany by każdy następny sezon był inny od poprzedniego.

lojalna_ napisał(a)

Z taką lekkością i ogromnym wyczuciem bawisz się kolorem i faktuRa zazdrsaszczam wyczucia ja się dopiero uczę roślin a Ty mistrzu jesteś w tem temacie ))

Jolu ja amator, cały czas się uczę na swoich błędach, raz wychodzi lepiej a raz gorzej, mam tylko cichą nadzieję że idzie to w dobrym kierunku Dziękuję za docenienie starań

AsiaK_Z napisał(a)
A może by tak czosnkowe zdjęcia wrzucić?

A może jutro, jak znajdę czas bo dzień dziecka zbliża się dużymi krokami a ja nie mam pomysłu na prezent, trzeba będzie jechać do sklepu z zabawkami i coś mi mówi że stamtąd nie wyjdę szybko

Lukasz2013 napisał(a)
Pięknie kolego. Pozdrawiam

Dzięki kolego, odpozdrawiam