Joanna Wilka zawsze ciągnie do lasu

Miło mi że zaglądasz, ja jako gospodarz jestem beznadziejny, zdaję sobie z tego sprawę bo brakuje mi wiecznie czasu przez co watek co jakiś czas ma przestój.
Mam nadzieję że dobrze spałaś, to musiały być kolorowe sny

Brzydkiej to ja mam trochę jeszcze architektury w ogrodzie ale nad tym też usilnie pracuję, mam nadzieję że przyjdą takie czasy gdzie nie będę musiał tak gimnastykować się przy robieniu zdjęć.
Ewa W głowie mam wiele planów ogrodowych, większość pewnie nie doczeka się realizacji ale marzyć zawsze można. Sporo rozwiązań wymyślam sam, czerpię od wielkich ogrodników, z utartych schematów lub je przerabiam pod swoje potrzeby.
Donice dają nieograniczone możliwości, trzeba je tylko regularnie podlewać i mieć trochę miejsca. Przyjmą każdą roślinę, krzew, drzewo, można je ze sobą zestawiać, przestawiać, ogranicza nas tylko nasza wyobraźnia.
No ciekawe kto tak wpłynął na Twoją kolekcję
Madziu Dziękuję za słowa uznania. Mój ogród obecnie jest dość mocno nawadniany z nieba. Cieszę się jak dziecko z tych opadów bo susza była potworna ale też martwię bo przyszło mocne ochłodzenie i straszą przymrozkami od poniedziałku.